Seminar INPPI: Seminar de pregătire profesională Constanța - București

217       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

INPPI: Seminar de pregătire profesională Constanța – București 📅 10 - 11 septembrie 2021 INPPI: Seminar de pregătire profesională Constanța – București

Data 10 - 11 septembrie 2021
Locația Hotel CONTINENTAL FORUM (fost IBIS), sala Ovidiu, Constanța

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din Romania (UNPIR) Filiala București organizează, alături de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din Romania (UNPIR) Filiala Constanța, Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) și Grupul editorial Universul Juridic, „Seminarul de pregătire profesională” în perioada 10-11 septembrie 2021, eveniment în cadrul căruia vor fi puse în discuție subiecte relevante din domeniul insolvenței.

Seminarul va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2021, la Constanța, Hotel CONTINENTAL FORUM (fost IBIS), sala Ovidiu.

Unde: Hotel CONTINENTAL FORUM (fost IBIS), sala Ovidiu, Constanța

Online: Înscrierile se fac doar pentru vizualizarea online a seminarului. Seminarul va fi transmis pe platforma INPPI

Când: Seminarul va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2021

Acreditare INPPI: 8 puncte de pregatire profesională, pentru parcurgerea online a seminarului

Programul orar detaliat, indicând tematicile puse în discuție vor fi transmise în termen util

Lectori: în curs de confirmare

Publicul va putea adresa întrebări lectorilor, în timp real, prin intermediul chat-ului pus la dispoziție pe platformele UJ și INPPI.

Cum mă înscriu?

Membrii filialei București se vor putea înscrie fără a achita taxa accesând următorul LINK (Specificând că sunt membri ai filialei București)

Taxa de participare pentru membrii celorlalte filiale UNPIR, exceptând membrii filialei București, este de 357 lei (TVA inclus)/ participant, pentru participanții exclusiv online.

  • Persoanele care NU sunt înregistrate pe site-ul INPPI (care nu au cont și parolă) și care doresc să acceseze seminarele online trebuie să efectueze următorii pași:

– Se accesează butonul Înregistrare amplasat în partea dreaptă sus, din pagina principală a portalului www.inppi.ro;
– Se completează toate câmpurile din formularul de înregistrare, respectiv: nume, e-mail, parolă, verificare parolă, număr matricol. La rubrica e-mail se introduce adresa personală de e-mail a persoanei care solicită înscrierea. La rubrica parolă se introduce o parolă aleasă de utilizator. Se confirmă parola aleasă de utilizator. La rubrica număr matricol UNPIR se introduce numărul de evidență al practicianului din Tabloul UNPIR (ex. 0000);
– După completarea câmpurilor sus-amintite se dă click pe rubrica înregistrare utilizator nou;
– Pe adresa de e-mail aleasă de dvs. veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe site-ul INPPI;
– După primirea mesajului, în vederea autentificării și vizualizării cursului ales, sunt urmați pașii de la pct. II de mai jos.

  • Persoanele care sunt deja înregistrate pe site și care doresc să acceseze videoconferința trebuie să efectueze următorii pași:

– Se achită taxa de participare la eveniment și se trimite dovada plății către secretariatul INPPI, la adresa [email protected]. Taxa se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI RO31066951.

Obligatoriu, în actul de plată, se va preciza data la care se desfășoară evenimentul și numele participantului;

– Se completează formularul disponibil aici.
– După verificarea efectuării plății, veți primi mesajul prin care vă este validată plata și totodată vă este comunicată permisiunea de a accesa videoconferința;
– În data și la ora programată, se accesează din partea dreaptă de sus a paginii www.inppi.ro butonul Autentificare și se completează datele din formular, respectiv e-mail și parolă (alese de dvs.);
– Se dă click pe butonul autentificare și se vizualizează videoconferința folosind link-ul corespunzător, conform instrucțiunilor primite în mesajul de confirmare a plății.

ATENȚIE: Suma plătită reprezintă taxa pentru accesul la videoconferința live. Aceeași taxă se percepe și pentru oricare dintre videoconferințele anterioare.

Pentru înregistrare utilizator nou – click aici.

Dacă ești înregistrat deja, pentru autentificare – click aici.

Pentru mai multe detalii, accesați: LINK

Înscrierile se realizează până în data limită de 09.09.2021, ora 18.00.

 

SEMINAR PREGĂTIRE PROFESIONALĂ 10-11 SEPTEMBRIE 2021

Constanța, Hotel Continental Forum (fost IBIS), Sala Ovidiu

PROGRAM

Vineri, 10 septembrie 2021

15,00-16,00     Înregistrarea participanților

16,00-16,45     Cuvântul invitaților și organizatorilor:

Ec. Niculae Bălan – Președinte, UNPIR

Prof. univ. dr. Condrea Elena – Prorector, al Universitatea Ovidius din Constanța

Prof. univ. dr. Adrian Stoica – Decan, Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Ovidius” din Constanța

Prof. univ. dr. Nicoleta Asaloș – Prodecan, Facultatea de Științe Economice a Universității „Ovidius” din Constanța

Jud. dr. Mihaela Cristina Mocanu – vicepresedinte, Curtea de Apel Constanța

Av. Cătălin Andrei Dascăl – Președinte, UNPIR, Filiala București

Ec. drd. Cristina Stroie – Președinte, UNPIR, Filiala Constanța

16,45-17,15    Av. Simona Miloș – Președinte, INPPI

  • Aspecte practice privind planul de organizare

17,15-17,45    Jud. Trifanov Camelia – Curtea de Apel Constanța, Sectia a II-a Civilă

  • Situația creanțelor garantate în procedura insolvenței. Aspecte jurisprudenț

17,45-18,15     Pauză de cafea

18,15-18,45    Dr. NicoletaȚăndăreanu – Formator, INM

  • Efectul pozitiv al autorității de lucru judecat într-o cerere de deschidere a procedurii de insolvență [ 431, alin. (2) C. pr. civ.]

18,45-19,00    Discuții, concluzii

Sâmbătă, 11 septembrie 2021

10,00-10,30    Av. Mihai Popa – Practician în insolvență

  • Achitarea masei credale în perioada de observație și închiderea procedurii

10,30-11,00     Av. Stan Târnoveanu – Prim vicepreședinte, UNPIR

  • Propuneri privind transpunerea Directivei 1023/2019 – cadrele de restructurare preventivă; Sinteza interpretărilor obligatorii ale ICCJ

11,00-11,30       Pauză de cafea

11,30-12,00       Av. Cătălin Andrei Dascăl – Președinte, UNPIR, Filiala București

  • Natura juridică a declarației de creanță

12:00-12:30      Ec. Drd. Cristina Stroie – Președinte, UNPIR, Filiala Constanța

  • Insolvența Online: licitatii-unpir.ro, Sistemul electronic de gestionare a dosarelor de insolvență – SEDIS

12,30-13,00     Ec. Oana Velican – Membru, CNC UNPIR

  • SEDIS: Studiu de caz reorganizare judiciară

13,00-13,30     Discuții, concluzii

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

INPPI: Seminar de pregătire profesională Constanța – București was last modified: septembrie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter