INPPI. Conferința reunită a profesiilor juridice arădene (24 noiembrie 2023)

21 nov. 2023
Vizualizari: 78
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) informează despre organizarea, în parteneriat cu UNPIR Filiala Arad, în 24 noiembrie 2023, a conferinței reunite a profesiilor juridice arădene.

Conferința se desfășoară în sistem hibrid, online și fizic la Sala Festivă a Tribunalului Arad și abordează elemente speciale juridice din procedurile de prevenție a insolvenței și de insolvență.

Seminarul este acreditat cu 10 puncte de pregătire profesională pentru participare fizică și 8 puncte de pregătire profesională, pentru prezența online.

Taxa de participare cu prezență fizică este de 300 lei/persoană, iar taxa de participare online este de 250 lei/persoană.

Înscrierea pentru participare se realizează prin completarea formularului pus la dispoziție de către INPPI și transmiterea acestuia, împreună cu dovada achitării taxei, la adresa de e-mail: arad@unpir.ro.

Pentru programul conferinței și formularele de înscriere, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și INPPI. Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2023

 

INPPI. Conferința reunită a profesiilor juridice arădene (24 noiembrie 2023) was last modified: noiembrie 21st, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.