INM. Webinar EJTN ,,Upholding the Rule of Law in practice” (27 martie 2019)

6 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 270

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform anunțului publicat pe site-ul oficial al Institutului Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro), se lansează un nou webinar EJTN ,,Upholding the Rule of Law in practice”, care își propune să trateze tema statului de drept.

Transmisiunea va avea loc miercuri, 27 martie 2019, între orele 14:00 – 16:00 CET (orele 15:00 – 17:00, ora României).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Webinarul este deschis judecatorilor si procurorilor, care se pot înregistra direct pentru a urmări transmisiunea, accesând următorul link:  https://meet51996584.adobeconnect.com/rule/event/registration.html.

Astfel, printre obiectele webinarului se numără:

prezentarea standardelor europene și internaționale în materia statului de drept;

reflectarea acestor standarde în jurisprudența CEDO și CJUE;

identificarea principalelor elemente ale acestei instituții, din perpsectiva judecătorilor și a procurorilor.

Webinarul va fi sustinut de prof. Paul Craig si prof. Laurent Pech și va fi structurat în două părți.

Așadar, partea incipientă, preponderent teoretică, va fi urmată de o prezentare a jurisprudenței CJUE și a CEDO privind statul de drept. Ulterior, va exista o sesiune de întrebări, răspunsuri și discuții deschise, în care judecătorii și procurorii vor avea posibilitatea să-și împărtășească propriile consideratii asupra subiectului, precum si perspectiva națională în această materie.

Sursa informației

 

INM. Webinar EJTN ,,Upholding the Rule of Law in practice” (27 martie 2019) was last modified: martie 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter