INM. Curs e-learning HELP „Garanții procedurale în procesele penale și drepturile victimelor infracțiunilor”

29 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 108

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a informat că, în cadrul Programului HELP al Consiliului Europei, a fost lansat cursul e-learning HELP „Garanții procedurale în procesele penale și drepturile victimelor infracțiunilor”.

Astfel, cursul este structurat în 6 module care privesc atât drepturile procedurale ale persoanelor acuzate de săvârșirea de infracțiuni (cu o atenție specială acordată Directivelor europene, mai ales cea referitoare la prezumția de nevinovăție) și drepturile victimelor infracțiunilor (cu un accent pe accesul la justiție).

Evenimentul online de lansare a cursului, desfășurat în limba engleză, va avea loc în data de 12 mai 2021, în intervalul 10:00-12:30 (CET).

Înregistrarea la curs se poate realiza prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici, până la data de 7 mai 2021.

Condițiile de participare și agenda evenimentului de lansare sunt disponibile aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Webinar ERA – „Framework Decision 909 and its Impact on the Transfer of Prisoners”

INM. Curs e-learning HELP „Garanții procedurale în procesele penale și drepturile victimelor infracțiunilor” was last modified: aprilie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter