[UPDATE: Candidații admiși] INM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete (termen-limită: 1 noiembrie 2018)

20 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 947

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 decembrie 2018: Candidații admiși la examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 19 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelele aferente candidaților admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelele respective, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 18 decembrie 2018: Clasificarea candidaților în ceea ce privește examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 17 decembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelele aferente clasificării candidaților la examen, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 14 decembrie 2018: Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj a candidaților judecători în urma susținerii testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane

Potrivit unui anunț din data de 14 decembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj a candidaților judecători în urma susținerii testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 12 decembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, desfășurată la data de 9 decembrie 2018. Procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la barem

Potrivit unui anunț din data de 11 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, desfășurată la data de 9 decembrie 2018.

Totodată, conform dispozițiilor art. 43 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, candidații nemulțumiți de nota obținută la lucrarea scrisă pot formula contestații în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii. Contestațiile se depun prin fax, la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

De asemenea, puteți consulta mai jos:

– Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – judecători;

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – procurori.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare subiectele și baremele de notare în ceea ce privește susținerea testării scrise, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 10 decembrie 2018: Subiectele și baremele de notare în ceea ce privește susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane la examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor. Depunerea contestațiilor

Potrivit unui anunț din data de 9 decembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremele de notare în ceea ce privește susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane la examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor.

Astfel, conform art. 21 alin. (6) și art. 39 alin. (6) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2006, cu modificările și completările ulterioare, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișare.

Contestațiile la baremul de evaluare și notare se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax la numerele: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

De asemenea, modelul pentru contestațiile la barem poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare subiectele și baremele de notare în ceea ce privește susținerea testării scrise, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 7 decembrie 2018: Repartizarea candidaților pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane – concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității repartizarea candidaților pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare listele cu repartizarea candidaților pentru susținerea testării scrise, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 6 decembrie 2018: Rezultatele candidaților judecători în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează 

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidații judecători în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul cu rezultatele obținute de către candidați, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 5 decembrie 2018: Rezultatele candidaților procurori în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează 

Potrivit unui anunț din data de 4 decembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidații procurori în urma susținerii proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul cu rezultatele obținute de către candidați, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 4 decembrie 2018: Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 9 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 4 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii în ceea ce privește programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Astfel, testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va avea loc la data de 9 decembrie 2018la Universitatea „Nicolae Titulescu”, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 185, Sector 4.

Susținerea probei se va desfășura în trei săli de concurs, respectiv două săli pentru candidații judecători și o sală pentru candidații procurori.

Mijloace de transport:

– metrou – stația Timpuri Noi;
– autobuzele 133, 312 și 323 – stația Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”.

Concursul va începe la ora 9.00. 

Accesul candidaților în sălile de concurs este permis între orele 7.30-8.30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră.

Se interzice candidaților să dețină asupra lor, pe timpul desfășurării probei, orice surse de informare și orice mijloc electronic de comunicare.

Încălcarea acestor dispoziții atrage eliminarea din concurs.

Listele cu repartizarea candidaților pe săli se vor publica pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii și vor fi afișate pe ușile care se desfășoară proba.

Sursa informației


Update 29 noiembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la reexaminarea psihologică în ceea ce privește concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 29 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la reexaminarea psihologică în ceea ce privește concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelele cu rezultatele obținute de către candidați la reexaminarea psihologică, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 26 noiembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică și detalii în ceea ce privește desfășurarea reexaminării psihologice. Repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează

Potrivit unui anunț din data de 26 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică și detalii în ceea ce privește desfășurarea reexaminării psihologice.

Astfel, candidații nemulțumiți de calificativul acordat pot formula contestații în termen de 24 de ore de la publicarea rezultatelor. Contestațiile se transmit Consiliul Superior al Magistraturii, prin fax, la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Reexaminarea psihologică a candidaților care formulează contestații împotriva calificativului acordat la testarea psihologică va avea loc la data de 28 noiembrie 2018, începând cu ora 8.00, la Institutul Național al Magistraturii – Sala 7, etaj 3, cu sediul în București, Bd-ul Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5. Accesul candidaților se va face pe baza unui act de identitate.

De asemenea, puteți consulta mai jos și:

– Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează;

– Repartizarea candidaților procurori pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelele cu rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 22 noiembrie 2018: Precizări privind tematica și bibliografia aprobate pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 21 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a făcut câteva precizări privind tematica și bibliografia aprobate pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018.

Astfel, având în vedere sesizările formulate de unii candidați procurori, Comisiile de examinare din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, organizat în perioada 11 octombrie — 18 decembrie 2018, precizează faptul că Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, menționată în tematica și bibliografia de concurs, va fi avută în vedere cu modificările și completările intervenite inclusiv prin Legea nr. 234/2018.

Sursa informației


Update 16 noiembrie 2018: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete. Detalii privind desfășurarea testării psihologice și repartizarea în săli a candidaților pentru susținerea testului scris și a interviului

Potrivit unui anunț din data de 16 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității detalii în ceea ce privește desfășurarea testării psihologice și repartizarea în săli a candidaților pentru susținerea testului scris și a interviului.

Totodată, Institutul a publicat și lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete.

Astfel, testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres constă în aplicarea unui test scris și în susținerea unui interviu în fața comisiilor formate din câte doi psihologi desemnați de Consiliul Superior al Magistraturii.

Aplicarea testului scris va avea loc la data de 18 noiembrie 2018, în două serii, seria I începând cu ora 9.00 și seria II începând cu ora 13.00, la Universitatea „Nicolae Titulescu”, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 185, Sector 4.

Mijloace de transport:

– metrou — stația „Timpuri Noi”;

– autobuzele 133, 312, 323 — stația Univ. Creștină „Dimitrie Cantemir”.

Accesul candidaților în săli se va face pe baza unui act de identitate, astfel:

seria I, între orele 8.15-8.45;

seria II, între orele 12.00-12.45.

Listele conținând repartizarea candidaților în săli vor fi afișate pe ușile sălilor în care se va susține testul scris și sunt publicate pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Interviul în fața comisiilor de psihologi va fi susținut în perioada 20-24 noiembrie 2018, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Repartizarea candidaților pentru susținerea testului scris și a interviului este publicată pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Lista finală a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs;

– Lista finală a candidaților procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs;

– Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea testului scris la testarea psihologică;

– Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică;

– Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică;

– Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea interviului la testarea psihologică.

Sursa informației


INM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete (termen-limită: 1 noiembrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 11 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii în ceea ce privește organizarea, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, la București, în perioada 11 octombrie – 18 decembrie 2018a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, în condițiile art. 48 alin. (1) și art. 49 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 320/2006, publicată în M. Of. nr. 384/4 mai 2006, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 164 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a unui număr de 126 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Înscrierea

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 1 noiembrie 2018, inclusiv, conform calendarului de desfașurare a concursului/examenului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la INM, la numerele 021/311.02.34 sau 021/407.62.68.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10) și (11), respectiv art. 49 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare, de curriculum vitae și orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 9 noiembrie 2018, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Probele

Concursul sau examenul se va desfășură după următorul calendar:

– 18-25 noiembrie 2018 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres:

18 noiembrie 2018 – testul psihologic scris;
20-25 noiembrie 2018 – interviul psihologic.

– 29 noiembrie – 5 decembrie 2018 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

– 9 decembrie 2018 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

Documente relevante

Funcțiile de conducere la instanțe și parchete scoase la concurs, precum și tematica și bibliografia pentru concurs sau examen vor fi afișate la sediile instanțelor la care se află posturile vacante și on-line, astfel:

– Hotărârea Plenului CSM nr. 320 din 27 aprilie 2006 pentru aprobarea Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere ajudecătorilor și procurorilor, cu modificările și completările ulterioare;

– Cererea-tip de înscriere pentru candidații judecători;

– Cererea-tip de înscriere pentru candidații procurori;

– Funcțiile de conducere de președinte și vicepreședinte la curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;

– Funcțiile de conducere de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;

– Calendarul detaliat al concursului/examenului;

– Tematica și bibliografia de concurs/examen.

Sursa informației

[UPDATE: Candidații admiși] INM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete (termen-limită: 1 noiembrie 2018) was last modified: decembrie 19th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter