[UPDATE: Tabelele cu candidații admiși] INM. Concurs de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție (16 septembrie 2018)

15 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3155
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 octombrie 2018: Candidații admiși la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Potrivit unui anunț din data de 12 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelele cu candidații admiși la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente candidaților admiși la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Judecătorii admiși – promovare efectivă

Judecătorii admiși – promovare pe loc

Procurorii admiși – promovare pe loc

Sursa informației


Update 2 octombrie 2018: Rezultatele finale obținute de către candidați la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 1 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele finale obținute de către candidați la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor finale obținute de către candidați la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultate finale judecători – promovare efectivă

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Rezultate finale judecători – promovare pe loc

Rezultate finale procurori – promovare pe loc

Sursa informației


Update 1 octombrie 2018: Procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la punctaj pentru probele teoretice și practice, organizate la data de 16 septembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 28 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la punctaj pentru probele teoretice și practice, organizate la data de 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj – judecători

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj – procurori

 

Sursa informației


Update 27 septembrie 2018: Procesele-verbale de motivare a contestațiilor la barem aferente concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 26 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale de motivare a contestațiilor la barem aferente concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DP – judecători;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DA;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DPC;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DPC – mediere;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DPP judecători;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DPP judecători – mediere;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DP procurori – mediere;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DPP procurori – mediere;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DPP procurori;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem CJUE – mediere;

– procesul-verbal de motivare a contestațiilor la barem DP procurori.

Sursa informației


Update 26 septembrie 2018: Rezultatele concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018. Depunerea contestațiilor la notele obținute la probele scrise tip grilă

Potrivit unui anunț din data de 26 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018.

Totodată, INM a făcut publice și detaliile în ceea ce privește depunerea contestațiilor de către candidați la notele obținute la probele scrise tip grilă.

Conform art. 24 alin. (1) și (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 621/2006, cu modificările și completările ulterioare, candidații pot contesta notele obținute la probele scrise tip grilă în termen de 48 ore de la afișarea rezultatelor.

Astfel, contestațiile se depun la sediile curților de apel de către candidații judecători, respectiv la sediile parchetelor de pe lângă curțile de apel ori, după caz, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, de către candidații procurori și vor fi formulate separat, pentru proba scrisă teoretică și proba scrisă practică.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultate judecători – promovare efectivă

Rezultate judecători – promovare pe loc

Rezultate procurori – promovare pe loc

Sursa informației


Update 25 septembrie 2018: Suplimentul procesului-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil – concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Potrivit unui anunț din data de 24 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității suplimentul procesului-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil, aferent concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare suplimentul procesului-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 24 septembrie 2018: Procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem aferente concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018. Baremele definitive – probele practice/teoretice

Potrivit unui anunț din data de 21 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem aferente concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018.

Totodată, Institutul a dat publicității și baremele definitive atât pentru probele practice, cât și pentru cele teoretice.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem și motivare DC;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DC – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DP – judecători;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem și motivare – Drept comercial;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DA;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DA – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem și motivare DFF;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem și motivare DM;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DM – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPC;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPC – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPP judecători;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPP judecători – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DP procurori;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DP procurori – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPP procurori;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPP procurori – mediere;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem și motivare – CEDO;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem CJUE;

– procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem CJUE – mediere;

bareme definitive proba teoretică – judecători;

bareme definitive proba practică – judecători;

bareme definitive proba teoretică – procurori;

bareme definitive proba practică – procurori.

Sursa informației


Update 17 septembrie 2018: Baremele de evaluare și notare aferente concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018. Depunerea contestațiilor la baremele de evaluare și notare

Potrivit unui anunț din data de 16 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității baremele de evaluare și notare aferente concursului de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție, organizat la data de 16 septembrie 2018.

Totodată, Institutul a dat publicității și detaliile în ceea ce privește depunerea contestațiilor la baremele de evaluare și notare.

Astfel, conform art. 20 alin. (4) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 621/2006, modificată și completată, baremele de evaluare și notare pot fi contestate în termen de 48 ore de la publicarea acestora pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Contestațiile la baremele de evaluare și notare se formulează sub codul atribuit fiecărui candidat, se întocmesc distinct pentru fiecare din disciplinele la care se contestă baremul și se transmit, semnate, la Institutul Național al Magistraturii, astfel:

1. pentru judecători:

– prin e-mail, la adresele:

[email protected] – pentru disciplina Drept civil;
[email protected] – pentru disciplina Drept penal;
[email protected] – pentru disciplina Drept comercial;
[email protected] – pentru disciplina Drept administrativ;
[email protected] – pentru disciplina Drept financiar-fiscal;
[email protected] – pentru disciplina Dreptul muncii;
[email protected] – pentru disciplina Drept procesual civil;
[email protected] – pentru disciplina Drept procesual penal;
[email protected] – pentru disciplina Jurisprudența CEDO;
[email protected] – pentru disciplina Jurisprudența CJUE;
– primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail;

– la numărul de fax 021/407.62.58, în cazul imposibilității transmiterii prin e-mail, comunicarea contestației urmând a fi confirmată prin raportul de expediție emis de fax.

2. pentru procurori:

prin e-mail, la adresele:

[email protected] – pentru disciplina Drept penal;
[email protected] – pentru disciplina Drept procesual penal;
[email protected] – pentru disciplina Jurisprudența CEDO;
[email protected] – pentru disciplina Jurisprudența CJUE;
– primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail;

– la numărul de fax 021/407.62.68, în cazul imposibilității transmiterii prin e-mail, comunicarea contestației urmând a fi confirmată prin raportul de expediție emis de fax.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

Barem judecători – proba teoretică;
Barem judecători – proba practică;
Barem procurori – proba teoretică;
Barem procurori – proba practică;

Grile Drept civil;
Grile Drept penal – judecători;
Grile Drept comercial;
Grile Drept administrativ;
Grile Drept financiar și fiscal;
Grile Dreptul muncii;
Grile Drept penal – procurori.

Sursa informației


Update 13 septembrie 2018: Repartizarea pe săli a candidaților în ceea ce privește concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Potrivit unui anunț din data de 13 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității repartizarea pe săli a candidaților în ceea ce privește concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente repartizării pe săli a candidaților la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Repartizarea pe săli a candidaților judecători – promovare pe loc

Repartizarea pe săli a candidaților judecători – promovare efectivă

Repartizarea pe săli a candidaților procurori – promovare pe loc

Sursa informației


Update 10 septembrie 2018: Programul de desfășurare a probelor scrise în ceea ce privește concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018. Rezultatul final al verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concurs

Potrivit unui anunț din data de 10 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității programul de desfășurare a probelor scrise în ceea ce privește concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018.

Totodată, INM a publicat și tabelele finale cu rezultatele verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concurs.

Proba scrise tip grilă pentru verificarea cunoștințelor juridice și practice, vor avea loc la data de 16 septembrie 2018, la Universitatea „Nicolae Titulescu”, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 185, Sector 4 și Universitatea „Titu Maiorescu”, Corp M, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 189, Sector 4 și Corp V, cu sediul în București, Calea Văcărești nr. 187, Sector 4.

Mijloace de transport:

– metrou – stația Timpuri Noi;
– autobuzele 133, 312 și 323.

Concursul va începe la ora 9.00, cu o oră pauză între proba teoretică și proba practică. Accesul candidaților în sălile de concurs este permis între orele 7.30-8.30, numai pe baza actului de identitate (buletin de identitate/carte de identitate sau pașaport).

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră.

Se interzice candidaților să dețină asupra lor, pe timpul desfășurării probei, orice fel de lucrări care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și orice mijloc electronic de comunicare. Candidații pot folosi în timpul concursului acele materiale a căror posibilitate de utilizare este menționată explicit în tematica și bibliografia de concurs, aprobate prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 790/11.07.2018 și publicate pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii. Nu sunt acceptate exemplare ale legislației indicate, culegeri de legislație sau coduri comentate, adnotate, cu mențiuni proprii pe margine.

Listele cu repartizarea candidaților pe săli se vor publica pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii și vor fi afișate pe ușile care se desfășoară proba.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele finale aferente rezultatelor verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Tabel final cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Tabel final cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Tabel final cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații procurori a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Sursa informației


Update 23 august 2018: Completarea tabelelor cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018 

Potrivit unui anunț din data de 23 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente completării tabelelor cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Completarea tabelului cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații procurori a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Completarea tabelului cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Completarea tabelului cu rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Sursa informației


Update 22 august 2018: Rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018 

Potrivit unui anunț din data de 21 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție din data de 16 septembrie 2018.

Astfel, conform dispozițiilor art. 15 alin. (3) și (4) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 621/2006, modificată și completată, candidații respinși în urma verificării pot formula contestații în termen de 48 de ore de la afișarea listei la sediile curților de apel, tribunalelor și judecătoriilor. Contestațiile se depun la sediile curților de apel și se înaintează prin fax Comisiei de organizare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concurs, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații procurori a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție

Sursa informației


INM. Concurs de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție (16 septembrie 2018)

Potrivit unui comunicat al INM, din data de 16 iulie 2018, Institutul a publicat anunțul privind concursul de promovare efectiva și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție.

Astfel, la data de 16 septembrie 2018, INM va organiza concursul de promovare în funcții de execuție, a judecătorilor și procurorilor, efectivă și pe loc, în condițiile art. 43-47 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de promovare a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 621/21 septembrie 2006, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru promovarea efectivă, concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 70 funcții de execuție vacante la nivelul instanțelor judecătorești, dintre care 59 la tribunale și 11 la curțile de apel.

Pentru promovarea pe loc, concursul se organizează, sub condiția finanțării posturilor de judecător și sub rezerva suplimentării bugetului Ministerului Public pentru posturile de procuror, pentru ocuparea unui număr de:

100 de locuri la tribunale, alocate următoarelor materii de concurs: drept penal – 20 de locuri, drept comercial – 20 de locuri, drept administrativ – 17 locuri, drept financiar și fiscal – 17 locuri, drept civil – 15 locuri, dreptul muncii – 11 de locuri;

50 de locuri la curțile de apel, alocate următoarelor materii de concurs: drept penal – 14 locuri, drept comercial – 5 locuri, drept administrativ – 7 locuri, drept financiar și fiscal – 9 locuri, drept civil – 8 locuri, dreptul muncii – 7 locuri;

53 de locuri la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, alocate materiei drept penal;

152 de locuri la parchetele de pe lângă curțile de apel, alocate materiei drept penal;

92 de locuri la parchetele de pe lângă tribunale, alocate materiei drept penal;

1 loc de procuror militar PÎCCJ;

2 locuri de procuror militar PMCMA.

Concursul constă în susținerea unor probe scrise, cu caracter teoretic și practic, la materiile prevăzute de art. 16 alin. (2) lit. a), b) și c) din Regulament, în funcție de secția și specializarea posturilor scoase la concurs pentru promovarea efectivă și de alocarea pe materii de concurs stabilită pentru locurile de judecător scoase la promovarea pe loc.

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs la Consiliul Superior al Magistraturii, personal sau prin fax la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43, până la data de 1 august 2018, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat.

În continuare, prezentăm calendarul estimativ publicat de către INM.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

În cuprinsul cererii se vor menționa în mod obligatoriu, felul promovării, instanța la care se solicită promovarea, respectiv gradul profesional în care se dorește promovarea pe loc, specializarea și secția pentru care optează sau, în cazul promovării pe loc, materia de concurs aferentă locului pentru care se optează.

Fiecare candidat poate formula o singură opțiune cu privire la felul promovării, instanța la care solicită promovarea, respectiv secția și specializarea pentru care optează. în cazul promovării efective, pentru tribunale și curți de apel, candidații sunt obligați să aleagă una dintre specializările secției pentru care au optat. Prin excepție, în cazul acelor instanțe în cadrul cărora funcționează mai multe secții pentru care s-au scos la concurs posturi pentru a căror ocupare este necesară cel puțin o specializare comună, candidații care aleg specializarea comună pot opta pentru una sau mai multe dintre aceste secții, indicându-le în ordinea preferințelor. În cazul promovării pe loc, opțiunea candidatului poate privi un singur loc.

Candidații au dreptul de a reveni asupra opțiunii formulate sau asupra ordinii de preferință a opțiunilor multiple, în situația de excepție menționată, până la data expirării termenului de înscriere.

Funcțiile de execuție scoase la concurs pentru promovarea efectivă la instanțe, tematica și bibliografia de concurs, precum și cererile de înscriere tipizate au fost anexate anunțului.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos lista documentelor anexate de către INM.

Circulara doamnei președinte a CSM către instanțele judecătorești;

Posturi judecător pentru promovarea efectivă în funcții de execuție la tribunale și Curți de Apel;

Alocarea pe materii a locurilor scoase la concurs pentru promovarea pe loc la tribunale și Curți de Apel;

– Tematica și bibliografia pentru concursul de promovare în funcții de execuție a judecătorilor;

– Tematica și bibliografia pentru concursul de promovare în funcții de execuție a procurorilor;

Cerere de înscriere la concursul de promovare efectivă pentru judecători;

Cerere de înscriere la concursul de promovare pe loc pentru judecători;

Cerere de înscriere la concursul de promovare pe loc pentru procurori;

Hot. Plenului CSM nr. 621 din 21 septembrie 2006, cu modificările și completările ulterioare.

Sursa informației

[UPDATE: Tabelele cu candidații admiși] INM. Concurs de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție (16 septembrie 2018) was last modified: octombrie 15th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter