Hotărârea CMBSU nr. 15/2020 privind aprobarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ de pe raza Municipiului București pentru începutul anului școlar 2020-2021

11 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 153

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial (https://b.prefectura.mai.gov.ro/), Instituția Prefectului-Municipiul București a anunțat că, în ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) din data de 10 septembrie 2020, a fost adoptată Hotărârea  nr. 15/2020 privind aprobarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ de pe raza Municipiului București pentru începutul anului școlar 2020-2021.

Vă prezentăm, în continuare, dispozițiile Hotărârii nr. 15/2020.

Art. 1

„Se aprobă Scenariul Galben de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din Municipiului București prevăzute în Anexa 1, ce face parte integrantă din prezenta hotărâre, scenariu avizat de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București și de către Inpectoratul Școlar al Municipiului București.”

Art. 2

„Se aprobă Scenariul Roșu de organizare și desfășurare în unitățile de învățământ din Municipiului București prevăzute în Anexa 2, ce face parte integrantă din prezenta hotărâre, scenariu avizat de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București și de către Inpectoratul Școlar al Municipiului București.”

Art. 3

„Unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul București, care nu au fost cuprinse în niciun scenariu, vor desfășura procesul de învățământ în Scenariul 3-online, potrivit Ghidului de aplicare a măsurilor din Ordinului comun nr. 5487/1494/31.08.2020 al Ministrului Educației și Cercetării și Ministrului Sănătății. Autoritățile locale de pe raza Municipiului București vor asigura resursele necesare desfășurării procesului de învățământ.”

Art. 4

„Prezenta hotărâre va fi transmisă prin grija Secretariatului Tehnic Permanent, membrilor Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Școlar al Muncipiului București în vederea diseminării, va fi adusă la cunoștință publică prin toate mijloacele de comunicare.”

Anexa 1 poate fi vizualizată aici, Anexa 2, aici, Anexa 3, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

Hotărârea CMBSU nr. 15/2020 privind aprobarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ de pe raza Municipiului București pentru începutul anului școlar 2020-2021 was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter