[UPDATE: Date de conectare] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor – Ediția a XII-a

15 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 194

UPDATE: Date de conectare

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat datele de conectare pentru Sesiunea de Comunicări Științifice (SCS), precum și pentru Conferința de orientare profesională și Dezbaterea despre așteptări și realități profesionale.

Astfel, pentru SCS, cadrele didactice și studenții Facultății vor putea urmări prezentarea lucrărilor pe platforma Google Meet:

− Joi, 15 aprilie 2021, 9-15:00 – deschiderea SCS și secțiunea de drept privat – meet.google.com/zht-msnw-vpq;

− Joi, 15 aprilie 2021, 16-20:00 – secțiunea de drept penal – meet.google.com/zht-msnw-vpq;

− Vineri, 16 aprilie 2021, 9-13:00  – secțiunea de drept public – meet.google.com/zht-msnw-vpq;

− Vineri, 16 aprilie 2021, 14-15:00 – festivitatea de premiere și închiderea SCS – meet.google.com/zht-msnw-vpq.

Programul evenimentului și lucrările participante sunt disponibile aici.

De asemenea, pentru Conferința de orientare profesională „CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ DREPT. ALEGI CE VREI, DAR ȘTII CE ALEGI?”, vineri, 16 aprilie 2021, ora 16:00, studenții și absolvenții Facultății precum și cei invitați, fiind conectați la adresa de e-mail instituțională, vor putea urmări în streaming și vor putea adresa întrebări pentru invitați, prin e-mail, la adresa: [email protected] unibuc.ro.

Totodată, pentru Dezbaterea despre așteptări și realități profesionale, vineri, 16 aprilie a.c., ora 18:30, studenții și absolvenții Facultății precum și cei invitați, fiind conectați la adresa de e-mail instituțională, vor putea urmări în streaming.

Detalii privind Conferința și Dezbaterea de orientare profesională sunt disponibile aici.

Sursa informațieiFacultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind desfășurarea Sesiunii de Comunicări Științifice (SCS) a studenților și masteranzilor Facultății de Drept – Ediția a XII, care va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2021.

Astfel, termenul limită pentru solicitarea înscrierii lucrărilor este 12 martie 2021, termen care nu se va prelungi.

De asemenea, solicitarea de înscriere se realizează prin trimiterea materialului, împreună cu acordul asupra variantei finale dat de cadrul didactic titular coordonator (și cadru didactic asociat, după caz), la adresa de e-mail: [email protected].

Condițiile de înscriere pot fi consultate aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

🔔Vezi și [UPDATE: Câștigători] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Concursul studențesc REINVENT TRUST

[UPDATE: Date de conectare] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor – Ediția a XII-a was last modified: aprilie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter