Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Cerc de drept procesual civil (1 aprilie 2022)

28 mart. 2022
Vizualizari: 190

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) lansează o invitație la Cercul de drept procesual civil ce va avea loc în data de 1 aprilie 2022.

Astfel, tema cercului va fi „Judecarea ordonanței președințiale”, cercul de drept procesual civil urmând a fi susținut de drd. Roxana Truța, Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept, avocat în Baroul Mureș.

Menționăm că evenimentul va avea loc în data de 1 aprilie 2022, în intervalul orar 10:00-11:30, în Sala de conferință a Facultății de Drept din cadrul UVT, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 9A.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

(Copyright foto: freepik)

vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Procesul de acordare a burselor pe semestrul al II-lea din anul universitar 2021-2022

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Cerc de drept procesual civil (1 aprilie 2022) was last modified: martie 28th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.