Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Procesul de acordare a burselor pe semestrul al II-lea din anul universitar 2021-2022

21 feb. 2022
Vizualizari: 249

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat calendarul de derulare a procesului de acordare a burselor pe semestrul al II-lea din anul universitar 2021-2022.

Astfel, procesul de acordare a burselor pe semestrul al II-lea din anul universitar 2021-2022 se va desfășura în perioada 21 februarie-8 martie 2022.

În ceea ce privește bursele sociale, perioada de colectare a dosarelor de bursă socială se va încheia la data de 6 martie 2022, ora 23:59. Dosarele pentru burse sociale se vor prelua exclusiv prin intermediul acestei platforme online, la secțiunea burse sociale. Accesul studenților în această platformă se face prin intermediul adresei de e-mail instituționale.

De asemenea, pentru evaluarea dosarelor de burse sociale pentru semestrul al II-lea din anul universitar 2021-2022, valoarea salariului de bază minim net pe economie luată în considerare este de 1.524 lei/lună. Lunile care se iau în considerare la calcularea veniturilor unei familii sunt octombrie 2021, noiembrie 2021 și decembrie 2021.

Totodată, venitul mediu net pe membru de familie se calculează parcurgând următoarele etape: se cumulează toate veniturile nete obținute de membrii familiei pe cele trei luni menționate mai sus, iar apoi, se împarte la trei (numărul de luni) și ulterior, la numărul de membrii ai familiei, inclusiv cei aflați în întreținere.

Contestațiile și orice alte documente solicitate studenților legate de procesul de acordare a burselor se preiau exclusiv online, prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail dedicată burselor la nivelul facultății: burse.fd@e-uvt.ro.

Conferința națională de insolvență

În vederea consultării anunțului cu privire la calendarul desfășurării procesului de acordare a burselor, vă invităm să accesați acest link.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Cerc de Drept procesual civil – 25 februarie 2022

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Procesul de acordare a burselor pe semestrul al II-lea din anul universitar 2021-2022 was last modified: februarie 21st, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.