Discursul doamnei Alina Georgescu, Investment Manager, Catalyst Romania, cu prilejul lansării ediției aniversare a cărții-fenomen „Antreprenoriat”, de Marius Ghenea

27 apr. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 168
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: O invit și pe Alina Georgescu să ne adreseze mesajul dumneaei. Înțeleg că sunteți pe baricade cu Marius în această întreprindere și în acest fond, și încercați să aveți grijă de banii pe care oamenii vi-i încredințează.

Alina Georgescu: Bună ziua, în primul rând, tuturor. Chiar sunt surprinsă de onoarea de a vorbi în fața dumneavoastră. În primul rând, felicitări, Marius, felicitări din suflet pentru carte, pentru această aniversare și pentru toată munca pe care ai depus-o în toți acești ani să sprijini antreprenoriatul românesc. Fac parte dintre oamenii foarte norocoși, pentru că lucrez cu tine, deja, de cinci ani, am participat la foarte multe ediții ale cursului intensiv de antreprenoriat, business drive și toate programele educaționale pe care le susții și știu, la prima mână, cât de multă plus-valoare ai reușit să aduci și am văzut antreprenori care au reușit să-și construiască afacerile și să și le îmbunătățească considerabil datorită sfaturilor tale. Eu m-am alăturat echipei Catalyst România în 2016 și de atunci am putut, alături de Marius Ghenea, să particip la portofoliul pe care îl deținem – cele zece companii pe care le avem – și am văzut, de-a lungul timpului, cum a reușit să multiplice veniturile și să susțină cu totul strategia de dezvoltare a companiilor. Felicitări! Mă bucur foarte tare că am anunțat recent și lansarea noului fond Catalyst 2 și sper ca peste cinci ani să ne putem lăuda cu rezultate și mai bune decât în fondul 1, de care oricum suntem foarte mândri. Mulțumesc mult și felicitări!

Campanie Craciun UJmag 2020

Mai multe detalii despre eveniment, fotografii și înregistrarea video integrală sunt disponibile aici.

Discursul doamnei Alina Georgescu, Investment Manager, Catalyst Romania, cu prilejul lansării ediției aniversare a cărții-fenomen „Antreprenoriat”, de Marius Ghenea was last modified: aprilie 27th, 2021 by Alina Georgescu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter