Lansare de carte [CUM A FOST] Lansare-eveniment în materie de afaceri: Ediție aniversară a cărții-fenomen „Antreprenoriat”, de Marius Ghenea

542       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

21 martie 2021, o zi istorică pentru Evrika Publishing și, in extenso, pentru întregul Grup editorial Universul Juridic. „Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”, de Marius Ghenea, lucrarea-fenomen care a revoluționat piața de carte de business din România și a deschis noi orizonturi editoriale, a fost lansată în ediție aniversară. Distinsul eveniment a reunit timp de două ore actori importanți ai business-ului autohton, reprezentanți de seamă din mass-media și cadre didactice universitare din domeniul economic, fiind organizat la un deceniu distanță de la momentul lansării cărții care a pus bazele nișei editoriale adresate mediului antreprenorial românesc. „Astăzi este o zi fericită în care ne putem aduce aminte de primii zece ani ai acestei cărți și să facem planuri pentru următorii zece ani”, a punctat Nicolae Cîrstea, președintele Grupului editorial Universul Juridic, în deschiderea evenimentului.

Cu peste 60.000 de exemplare vândute în decurs de zece ani, „Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”, bestseller-ul scris de Marius Ghenea este prima carte despre antreprenoriat scrisă de un antreprenor român, cel mai citat volum de profil, o carte-etalon pentru tinerii aflați la început de drum în deschiderea unei afaceri, dar și pentru profesioniștii cu mulți ani de experiență în business. Cartea prezintă demersul de la stadiul de idee de business până la planul de afaceri propriu-zis și la start-up-ul efectiv, ulterior fiind analizate și alte aspecte relevante referitoare la dezvoltarea afacerii, soluții de finanțare, procesul de restructurare, dar și detalii importante privind exit-ul dintr-o afacere.

Alături de autor, la ceremonie, au luat cuvântul următorii invitați-speciali: Florentin Țuca (Managing Partner, Țuca Zbârcea & Asociații), Ionuț Fodoca (Director general, Termene.ro), Alin Copîndeanu (Co-founder & CEO, Tudor. Personal Tailor), Eugen Rădan, (Fondator și director UpGrade & Ambalajele Veseliei), Dragoș Anastasiu (președinte, Grupul Eurolines România), Felix Pătrășcanu (Co-founder & CEO, Fan Courier), Dragoș Popescu (fondator, BusinessDrive), Alin Stanciu (partener, Catalyst Romania), Cristina Chiriac (președinte, CONAF), Corina-Ionela Dumitrescu (decan, Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, Universitatea Politehnica din București), Alina Georgescu (Investment Manager, Catalyst Romania), Cristian Hostiuc (director editorial, Ziarul Financiar), Peter Barta (Co-founder, The Long Run), Răzvan Ziemba (președinte, Asociația Environ) și Laszlo Pacso (fondator și președinte, Business Days).

 

„Mă bucur că putem lansa această ediție aniversară de zece ani, chiar cu conținutul său original, însă îmbogățită cu multe gânduri și idei de la persoane care au ceva de spus nu doar în business, dar și în educație și în societatea românească. M-am gândit în această situație că ar trebui să îmi asum și eu o provocare sui-generis de 10 ani, și anume să încerc să văd ce s-a schimbat în acești ani în peisajul antreprenorial românesc și internațional, față de ce puneam la acel moment în filele cărții «Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri». Iar în această epocă grăbită, globalizată și tehnologizată, schimbarea a rămas, pare-se, singura «constantă» a vieții noastre. În 2011, la lansarea cărții, societatea noastră abia începuse să iasă, destul de timid, din criza financiară globală, deși semnele acesteia erau încă vizibile la tot pasul. Zece ani mai târziu, suntem într-o altă criză, care nu arată deloc așa cum a arătat criza anterioară: este o criză asimetrică, ce a pornit de la criza sanitară și apoi s-a propagat cu unde de șoc, foarte ciudate și inegale, în diverse domenii de afaceri și în foarte multe aspecte ale vieții sociale, ale societății în ansamblu. Și ale cărei efecte vor fi, mi-e teamă, resimțite un timp mult mai îndelungat decât la orice criză dinaintea acesteia”, a menționat autorul, Marius Ghenea, Managing Partner, Catalyst Romania.

 

Ceremonia a fost organizată de Evrika Publishing cu sprijinul companiilor Țuca Zbârcea & AsociațiiTermene.roTudor. Personal TailorUpGrade și Ambalajele Veseliei.

Ediție aniversară a cărții-fenomen „Antreprenoriat”, de Marius Ghenea

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.
[CUM A FOST] Lansare-eveniment în materie de afaceri: Ediție aniversară a cărții-fenomen „Antreprenoriat”, de Marius Ghenea was last modified: martie 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.