[UPDATE: Rezultatele susţinerii proiectului. Clasificarea candidaților] DIICOT. Concurs de promovare în funcţii de conducere a grefierilor din Structura centrală (termen-limită: 11 ianuarie 2019)

1 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 355

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 1 februarie 2019: Rezultatele susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală. Clasificarea candidaților la concurs

Potrivit unui anunț din data de 31 ianuarie 2019, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală.

Contenciosul administrativ roman Rarincescu

Astfel, potrivit art. 16 alin. (5) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 182/2007, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele susținerii proiectului sunt definitive și nu pot fi contestate.

De asemenea, DIICOT a dat publicității și clasificarea candidaților la concurs.

Potrivit dispozițiilor art. 17 alin. (2) din Regulament, sunt declarați admiși, în limita locurilor scoase la concurs, candidații care au obținut cel puțin media 7, fără ca la vreuna dintre probe să fi obținut o notă mai mică de 5.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelele aferente rezultatelor obținute de către candidați la concurs, astfel cum au fost publicate de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale

Clasificarea candidaților la concurs

Sursa informației


Update 31 ianuarie 2019: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală.

Totodată, în conformitate cu dispozițiile art. 15 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor, candidații nemulțumiți pot formula contestație cu privire la nota obținută la proba scrisă, la numărul de fax: 021.311.19.84 / adresa de e-mail: [email protected]

De asemenea, prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale va avea loc în data de 31 ianuarie 2019, ora 10.00, la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă a concursului, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 21 ianuarie 2019: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală

Potrivit unui anunț din data de 21 ianuarie 2019, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală.

Totodată, susținerea probei scrise va avea loc în data de 28 ianuarie 2019, ora 9.00, la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate și se vor prezenta cu o jumătate de oră înainte de începerea probei scrise.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților înscriși la concurs, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


DIICOT. Concurs de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală (termen-limită: 11 ianuarie 2019)

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală, după cum urmează:

1 post de grefier-șef cabinet;

1 post de grefier-șef al Serviciului de resurse umane.

Concursul va avea loc începând cu data de 28 ianuarie 2019, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, Sector 1.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;

– testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier. În cazul grefierilor cu studii superioare juridice, este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;

– activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției, până la data de 11 ianuarie 2019, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 11 ianuarie 2019, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 021.41.23.225/021.41.23.226.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele susținerii proiectului. Clasificarea candidaților] DIICOT. Concurs de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală (termen-limită: 11 ianuarie 2019) was last modified: februarie 1st, 2019 by Universul Juridic
23 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter