DIICOT. Concurs de promovare în funcţii de conducere a grefierilor din Structura centrală (termen-limită: 11 ianuarie 2019)

6 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 67

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală, după cum urmează:

1 post de grefier-șef cabinet;

Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor; Principalele modificări aduse Legii contenciosului administrativ

1 post de grefier-șef al Serviciului de resurse umane.

Concursul va avea loc începând cu data de 28 ianuarie 2019, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, Sector 1.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;

– testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier. În cazul grefierilor cu studii superioare juridice, este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;

– activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției, până la data de 11 ianuarie 2019, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 11 ianuarie 2019, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0214.123.225/0214.123.226.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

DIICOT. Concurs de promovare în funcții de conducere a grefierilor din Structura centrală (termen-limită: 11 ianuarie 2019) was last modified: decembrie 6th, 2018 by Universul Juridic
6 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter