DIICOT. Concurs de promovare în funcţii de conducere a grefierilor (18 martie 2024)

29 feb. 2024
Vizualizari: 1422

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor din cadrul Direcției, după cum urmează:

– 1 post de grefier șef cabinet;

– grefier șef al Serviciului de resurse umane;

– grefier șef al Serviciului teritorial Iași;

– grefier șef al Serviciului teritorial Bacău.

Concursul va avea loc începând cu data de 18 martie 2024, ora 10.00, la sediul DIICOT din București.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;

– testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

Criteriile de participare la concurs sunt următoarele:

– studii medii sau studii superioare juridice;

– să dețină funcția de grefier în cadrul parchetelor;

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier, iar în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;

– activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni. Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul șef serviciu unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane, din cadrul direcției, până la data de 1 martie 2024, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 8 martie 2024.

Tematica și bibliografia, precum și informații suplimentare privind desfășurarea concursului pot fi consultate la sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Procurori numiți] DIICOT. Concurs în vederea ocupării a 25 de posturi vacante de procuror (14-15 decembrie 2023)

 

DIICOT. Concurs de promovare în funcții de conducere a grefierilor (18 martie 2024) was last modified: februarie 29th, 2024 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: