[UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel Timișoara. 6 posturi vacante de grefier (termen-limită: 21 decembrie 2018)

29 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2596

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 ianuarie 2019: Rezultatele finale obținute de către candidați la concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 29 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele finale obținute de către candidați la concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Totodată, interviul pentru verificarea condiției bunei reputații va avea loc, cu candidații admiși, în data de 6 februarie 2019, ora 9.00, la Curtea de Apel Timișoara.

Candidații vor prezenta următoarele acte:

– adeverință eliberată de primărie și/sau, după caz, de administrația financiară de la domiciliu, din care să rezulte, dacă este cazul, natura și tipul contravențiilor comise și sancțiunile contravenționale aplicate în ultimii trei ani.

Repartizarea pe posturi se va face după susținerea interviului.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor finale obținute de către candidați la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 23 ianuarie 2019: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Totodată, conform dispozițiilor art. 22 alin. (4) din Hotărârea nr. 126/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii, la medii egale au prioritate candidații care au obținut nota cea mai mare, în următoarea ordine: procedură penală, procedură civilă, organizare judiciară.

Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pot fi contestate în termen de 48 de ore de la afișare, conform dispozițiilor art. 21 alin. (1) din Hotărârea nr. 126/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii.

Contestațiile se depun la secretariatul Curții de Apel Timișoara, direct sau prin fax, la nr. 0256/401.194, sau prin e-mail, la adresa [email protected]

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 22 ianuarie 2019: Baremele definitive de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 21 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității baremele definitive de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Barem definitiv procedură penală – grefier studii superioare;

– Barem definitiv procedură penală – grefier studii medii;

– Barem definitiv procedură civilă – grefier studii superioare;

– Barem definitiv procedură civilă – grefier studii medii;

– Barem definitiv organizare judiciară – grefier studii superioare;

– Barem definitiv organizare judiciară – grefier studii medii.

Sursa informației


Update 21 ianuarie 2019: Baremele de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 18 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității baremele de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Barem de corectare procedură penală – grefier studii superioare;

– Barem de corectare procedură penală – grefier studii medii;

– Barem de corectare procedură civilă – grefier studii superioare;

– Barem de corectare procedură civilă – grefier studii medii;

– Barem de corectare organizare judiciară – grefier studii superioare;

– Barem de corectare organizare judiciară – grefier studii medii.

Sursa informației


Update 18 ianuarie 2019: Rezultatele obținute de către candidați la proba practică de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator, în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 17 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba practică de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator, în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba practică, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 15 ianuarie 2019: Programarea pe serii pentru proba practică pe calculator a candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 15 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității programarea pe serii pentru proba practică pe calculator a candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Totodată, ora afișată în dreptul candidaților este ora de începere a probei practice, candidații fiind rugați să se prezinte cu cel puțin 15 minute înainte de ora de intrare la susținerea probei practice pe calculator.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programarea pe serii pentru proba practică pe calculator a candidaților, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 10 ianuarie 2019: Informare privind pregătirea concursului pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității detalii în ceea ce privește pregătirea concursului pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Astfel, candidații vor avea în vedere modificările legislative intrate în vigoare până la data publicării anunțului privind organizarea concursului, respectiv 26 noiembrie 2018. 

Sursa informației


Update 7 ianuarie 2019: Lista candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 7 ianuarie 2019, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității lista candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor de grefier vacante, organizat în perioada 16-18 ianuarie 2019.

Totodată, candidații respinși să participe la concurs pot face contestație în termen de 48 de ore de la afișarea listei (7 ianuarie 2019, ora 13.30).

Programarea pe ore la proba de calculator se va afișa cel mai târziu în data de 15 ianuarie 2019, ora 14.00.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților admiși să participe la concurs, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel Timișoara. 6 posturi vacante de grefier (termen-limită: 21 decembrie 2018)

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Timișoara organizează, în temeiul art. 36 din Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești, cu modificările și completările ulterioare și cu respectarea dispozițiilor Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțe și parchete, aprobat prin Hotărârea nr. 126/2007 a Plenului Superior al Magistraturii, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de grefier vacante, astfel:

– 1 post de grefier cu studii superioare la Tribunalul Caraș-Severin;

– 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Reșița;

– 1 post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Sânnicolau Mare;

– 1 post de grefier cu studii medii la Judecătoria Caransebeș;

– 1 post de grefier cu studii medii la Judecătoria Lugoj;

– 1 post de grefier cu studii medii la Judecătoria Moldova Nouă.

Concursul se va desfășura la sediul Curții de Apel Timișoara, situat în Timișoara, Piața Țepeș Vodă nr. 2A: în data de 16 ianuarie 2019 – proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și în data de 18 ianuarie 2019 – proba scrisă de verificare a cunoștintelor teoretice, după un program ce va fi publicat în timp util.

Se pot înscrie la concurs absolvenții cu studii superioare juridice care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 3 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și parchetele de pe lângă acestea, respectiv:

– au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

– nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

– cunosc limba română;

– sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

– posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Perioada de înscrieri este 11-21 decembrie 2018.

Dosarele se depun la sediul Curții de Apel Timișoaracamera 30, parter, în perioada de înscrieri, în zilele lucrătoare, între orele 9.00-14.00.

Conform art. 9 alin. (2) din regulament, dosarul de înscriere va cuprinde:

a) cerere tipizată (se va primi la momentul înscrierii sau se va printa de pe site-ul curții);

b) actul de identitate (copie);

c) diploma de licență;

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

g) curriculum vitae;

h) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;

i) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Certificarea copiilor de pe actele prevăzute la lit. b) și c) se face de către un membru al comisiei de organizare a concursului, prin aplicarea mențiunii „Conform cu originalul”, după prezentarea actului în original.

Candidații vor plăti o taxă de 150 lei pentru înscriere, la Departamentui economic al Curții de Apel Timișoara.

Potrivit art. 16 din Regulament, examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere, precum și a unei probe scrise, cu subiecte distincte, pentru posturile vacante de grefier cu studii superioare juridice sau pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii medii și studii superioare de altă specialitate.

Verificarea cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere se face de către comisia prevăzută la art. 11 alin. (2) și se notează cu „admis” sau „respins”.

Candidații declarați admiși la proba practică eliminatorie participă la susținerea probei scrise.

Pentru concursul organizat în vederea ocupării posturilor vacante de grefier, proba scrisă se susține la următoarele discipline:

1. procedură penală;

2. procedură civilă;

3. organizare judiciară.

Tematica și bibliografia de concurs au fost stabilite prin Hotărârea CSM nr. 169 din 28.02.2017, afișată pe portalul instanței:

tematică grefieri cu studii superioare;

tematică grefieri cu studii medii;

cerere-tip grefier.

Relații suplimentare se pot obține la nr. de telefon: 0256-498721/interior 430, dna Tudor Julieta — responsabil RU la Curtea de Apel Timișoara sau pe portalul instanțelor de judecată (http://portallust.ro/Curtea de Apel Timișoara/Concursuri).

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel Timișoara. 6 posturi vacante de grefier (termen-limită: 21 decembrie 2018) was last modified: ianuarie 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter