„Ziua Ușilor Deschise” la Curtea de Apel Iași

1050       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Vineri, 23 octombrie

Sediul Curții de Apel Iași,

Iași, strada Elena Doamna nr. 1A

În data de 23 octombrie 2015, cu prilejul sărbătoririi Zilei Europene a Justiției Civile, Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise”, manifestare ce vizează apropierea justiției de cetățeni, informarea acestora despre drepturile lor și despre modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi.

Cu această ocazie, persoanele interesate au posibilitatea să își formeze o reprezentare clară a activității specifice a magistraților și personalului auxiliar, precum și a etapelor pe care le parcurge un dosar de la înregistrare până la soluționare, în scopul înțelegerii mai bine a funcționării mecanismelor justiției.

Astfel, persoanele interesate au posibilitatea, în data menționată, între orele 10:00-14:00, pe baza documentelor de identitate, să viziteze sediul Curții de Apel Iași.

Sursa informației este comunicatul de presă publicat de Curtea de Apel Iași.

👍Vezi și: Ziua Europeană a Justiției Civile

„Ziua Ușilor Deschise” la Curtea de Apel Iași was last modified: octombrie 20th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter