Curtea de Apel București. Examen în vederea promovării în grad profesional a funcționarilor publici (7 februarie 2023)

10 ian. 2023
Vizualizari: 226

Curtea de Apel București informează despre organizarea examenului în vederea promovării în grad profesional a funcționarilor publici de la Curtea de Apel București, din consilier clasa I grad profesional principal în consilier clasa I grad profesional superior.

Pentru a participa la examenul de promovare în grad profesional imediat superior, funcționarii publici trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

a) să aibă cel puțin 3 ani vechime în gradul profesional al funcției publice din care promovează;

b) să fi obținut cel puțin calificativul „bine” la evaluarea performanțelor individuale în ultimii 2 ani de activitate;

c) sa nu aibă o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile O.U.G. nr. 57/2019.

Proba scrisă a examenului va avea loc la data de 7 februarie 2023ora 16, la sediul Curții de Apel București, iar proba de interviu va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Concursul va consta în 3 probe succesive: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviul.

Pentru bibliografia și tematica pentru examen, precum și pentru informații suplimentare privind desfășurarea examenului, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din cadrul Curții de Apel București (27 ianuarie 2023)

 

Curtea de Apel București. Examen în vederea promovării în grad profesional a funcționarilor publici (7 februarie 2023) was last modified: ianuarie 10th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: