CSM a hotărât modificarea Regulamentelor privind concursul de admitere la INM și în magistratură

15 mai 2015
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1752

Despre

  • Şedința din 13 mai 2015
  • Modificarea Regulamentului privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a INM
  • Modificarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în magistratură

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, în ședința din 13 mai 2015, CSM a hotărât modificarea Regulamentului privind concursul de admitere și examenul de absolvire a INM, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 439/2006 (M. Of. nr. 560 din 28 iunie 2006; cu modif. și compl. ult.) și a Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în magistratură, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 279/2012 (M. Of. nr. 258 din 19 aprilie 2012; cu modif. și compl. ult.).

Regulamentul privind concursul de admitere și examenul de absolvire a INM

Menționăm faptul că în cadrul Regulamentului privind concursul de admitere și examenul de absolvire a INM, se modifică: art. 271 alin. (8) și (9), art. 273, art. 3010 alin. (7) și (8) și se introduce: art. 26 alin. (4).

Inteligența artificială în materie penală
Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în magistratură

De asemenea, în cadrul Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în magistratură se modifică: art. 261 alin. (7) și (8) și art. 29.

 

În ședința din 13 mai 2015, CSM a mai hotărât și modificarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 293/2007 (M. Of. nr. 288 din 2 mai 2007; cu modif. ult.).

Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ

În cadrul Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ se modifică: art. 151 alin. (6) și (7).

 

Pentru a vedea modificările aduse respectivelor regulamente, dar și întreaga ordine de zi soluționată de CSM, în ședința din 13 mai 2015, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

CSM a hotărât modificarea Regulamentelor privind concursul de admitere la INM și în magistratură was last modified: mai 15th, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter