CSM. Proiect în dezbatere publică: Hotărârea pentru aprobarea Regulamentului privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a INM

29 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1218

Conform site-ului oficial (www.csm.ro), la data de 29 martie 2019, CSM a dat publicității Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind concursul de admitere și examenul de absolvire a INM.

Așa cum rezultă din textul respectivului proiect, hotărâre conține prevederi cu privire la:

Concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii (organizarea concursului, desfășurarea concursului);

– Examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii.

Poti fi trimise propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre, sau solicitarea unei dezbateri publice până pe data de 8 aprilie 2019.

Se estimează, ca dată a ședinței de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate conform prevederilor art. 53^1 din Legea nr. 317/2004, data de 12 aprilie 2019.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

CSM. Proiect în dezbatere publică: Hotărârea pentru aprobarea Regulamentului privind concursul de admitere și examenul de absolvire a INM was last modified: martie 29th, 2019 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter