CSM. Proiect în consultare publică: Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare a judecătorilor

22 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 236

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (csm1909.ro), CSM a publicat Proiectul de Hotărâre pentru completarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului C.S.M. nr. 1348/2019. În momentul de față, proiectul se află în consultare publică, data limită de trimitere a sugestiilor fiind 4 iunie 2020.

Conform prevederilor art. 7 alin. (6) din lege, organizațiile societății civile, asociațiile profesionale, persoanele interesate pot propune amendamente și sugestii pentru a fi avute în vedere în cadrul procesului decizional, sau pot solicita organizarea unor dezbateri publice.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Procedura de transparență decizională se va derula după următorul calendar:

DataEtapa
21.05.2020Publicarea anunțului prevăzut la art. 7 alin. (2) din Legea  nr. 52/2003, însoțit de expunerea de motive și textul complet al proiectului de Hotărâre.
04.06.2020Termenul limită, la închiderea programului, până la care pot fi trimise în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre.
19.06.2020Elaborarea raportului de centralizare a propunerilor și recomandărilor primite
23.06.2020Data estimată a ședinței de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate conform prevederilor art. 53¹ din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

Pentru informații suplimentare privind Proiectul Hotărârii, și formularul pentru transmiterea propunerilor, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 27 mai 2020

CSM. Proiect în consultare publică: Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor was last modified: mai 22nd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter