CSM. Organizarea unei sesiuni de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești

1 apr. 2024
Vizualizari: 189

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea unei sesiuni de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești.

Analiza opțiunilor exprimate de fiecare judecător urmează a se realiza în raport cu situația posturilor vacante la instanțele vizate, existente la momentul soluționării de către Secția pentru judecători a cererilor de transfer.

Cererile de transfer la concurs se depun doar în format electronic, la adresa https://csmapp.csm1909.ro, utilizând contul personal.

În termen de 5 zile de la data publicării situației privind cererile de transfer, judecătorii pot depune la CSM, cereri de transfer pentru posturile care ar putea deveni vacante ca urmare a admiterii unei cereri de transfer formulate în condițiile de mai sus, respectiv până pe 15 aprilie 2024.

Cererile de transfer pentru această etapă se depun, de asemenea, în format electronic.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (noiembrie 2023-martie 2024)

CSM. Organizarea unei sesiuni de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești was last modified: aprilie 1st, 2024 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: