[UPDATE: Rezultatele finale ale concursului] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (12 august 2019 – 18 octombrie 2019)

18 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 822

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 octombrie: Rezultatele finale ale concursului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele finale pentru candidații înscriși la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 12 august 2019 – 18 octombrie 2019.

Monitor Dosare

Pentru a vedea rezultatele finale, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 18 octombrie: Rezultate interviu

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele interviului pentru candidații înscriși în vederea susținerii interviului în fața Secției pentru procurori.

Pentru a accesa tabelul privind rezultatele, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 15 octombrie: Programarea candidaților pentru susținerea interviului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista privind programarea candidaților în vederea susținerii interviului în fața Secției pentru procurori.

Interviul va avea loc în data de 17 octombrie 2019, la sediul CSM.

 

Pentru a accesa lista, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației 

 


Update 9 octombrie: Tabel cu punctajul obținut de candidați la proba privind evaluarea unor acte profesionale

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul cu punctajul obținut de candidați la proba privind evaluarea unor acte profesionale întocmite în ultimii 5 ani de activitate, din cadrul concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Tabelul poate fi consultat aici.

 

Sursa informației


Update 11 septembrie 2019: Lista cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu candidații care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Lista poate fi consultată aici.

 

Sursa informației

 


Update 5 septembrie 2019: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu candidații care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Astfel, pentru a consulta lista, vă rugăm să accesați aici.

 

Sursa informației

 

 


Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 12 august 2019, CSM a dat publicității anunțul privind concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 12 august 2019 – 18 octombrie 2019.

Concursul se organizează de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea unui număr de 27 posturi de procuror, astfel:

– 10 posturi la Structura centrală, din care 1 post în cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari,

– 17 posturi la serviciile teritoriale, astfel:

  • Serviciul teritorial Alba Iulia – 1 post
  • Serviciul teritorial Craiova – 3 posturi
  • Serviciul teritorial Oradea – 3 posturi
  • Serviciul teritorial Pitești – 3 posturi
  • Serviciul teritorial Ploiești – 5 posturi
  • Serviciul teritorial Timișoara – 1 post
  • Serviciul teritorial Suceava – 1 post

 

La concurs se pot înscrie procurorii care îndeplinesc cumulativ condițiile prevăzute de art. 87 alin. (2) din Legea nr. 304/2004 rep., cu modificările și completările ulterioare si de art. 3 din Metodologia privind procedura de concurs pentru numirea procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, aprobată prin Hotărârea Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 722 din 20 noiembrie 2018, modificată prin Hotărârea Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 122 din 28 februarie 2019, respectiv:

a) să nu fi fost sanctionați disciplinar;

b) să aibă o bună pregătire profesională;

c) să aibă o conduită morală ireproșabilă;

d) să aibă cel putin 10 ani vechime în funcția de procuror sau judecător;

Concursul constă în următoarele probe:

a) un interviu;

b) o probă având ca obiect evaluarea a 5 rechizitorii sau a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite de candidați și considerate relevante de aceștia, din ultimii 5 ani de activitate.

Înscrierea candidaților la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6, până la data de 23 august 2019, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției și vor fi înaintate și prin fax la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele 021/ 311.69.42 sau 021/311.69.43.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de un curriculum vitae, declarațiile prevăzute la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, o declarație pe proprie răspundere, potrivit legii penale, din care să rezulte că nu sunt și nu au fost lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații, precum și 5 (cinci) acte întocmite în ultimii 5 ani de activitate, pe care le consideră relevante.

Candidații vor depune și documente din care să rezulte cunoașterea unei limbi străine și cunoștințe de operare pe calculator, în măsura în care dețin astfel de documente, ori o declarație pe propria răspundere în sensul că au asemenea cunoștințe.

Lucrările întocmite de candidați vor fi depuse doar în format electronic.

Calendarul de desfășurare a concursului (dacă nu puteți vizualiza, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele finale ale concursului] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (12 august 2019 – 18 octombrie 2019) was last modified: octombrie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter