Consiliul Legislativ. Avize emise – 2 mai 2023

2 mai 2023
Vizualizari: 219

Consiliul Legislativ a publicat un comunicat cuprinzând lista avizelor emise în data de 2 mai 2023, în legătură cu propunerile legislative examinate.

Astfel, Consiliul a emis următoarele avize:

Avizul nr. 443 favorabil cu observații și propuneri, referitor la propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice;

Avizul nr. 442 favorabil cu observații și propuneri, referitor la la propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;

Avizul nr. 441 favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Instrucțiuni privind individualizarea sancțiunilor pentru contravențiile prevăzute de Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurenței neloiale.

Sursa informației

Vezi și Consiliul Legislativ. Avize emise – 27 aprilie 2023

 

Consiliul Legislativ. Avize emise – 2 mai 2023 was last modified: mai 3rd, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.