Consiliul de Mediere organizează campania umanitară „Dăruind vei dobândi”

18 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 851

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Deși luna cadourilor a trecut, acum, în plin anotimp înfrigurat, când orice gest de ajutorare a semenilor aflați în nevoi înseamnă o rază de bucurie și speranță, Consiliul de Mediere invită toți mediatorii și oamenii de bine să se alăture campaniei umanitare inițiată de aceasta, denumită „Dăruind vei dobândi”.

În cadrul acestei campanii, sunt invitate toate acele persoane cărora le prisosesc diferite articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă corporală, rechizite școlare, alimente neperisabile (destinate tuturor categoriilor de vârstă – cu precădere pentru categoria 0-18 ani) să le ofere copiilor din centrele de plasament și persoanelor din centrele de adăpost.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Depozitarea acestora, până la data distribuirii către beneficiari, se va realiza la sediul Consiliului de Mediere, în Municipiul București, Sectorul 1, Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 88B, unde pot fi aduse până la finele lunii în curs.

Amintim că, această instituție nu se află la prima acțiune de acest gen, în decursul anilor precedenți, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare s-a reușit organizarea mai multor campanii de ajutorare a copiilor aflați în nevoi.

Mugur Bogdan Mitroi, Președintele Consiliul de Mediere mulțumește tuturor participanților.

Sursa informației 

Consiliul de Mediere organizează campania umanitară „Dăruind vei dobândi” was last modified: ianuarie 18th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter