Consiliul Concurenței susţine iniţiativa ANAF de a elimina unele condiţii impuse comercianţilor de produse energetice

5 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 170

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței consideră benefică inițiativa Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) de a elimina obligativitatea deținerii depozitelor proprii de către comercianții angro de produse energetice. De asemenea, Consiliul Concurenței își exprimă disponibilitatea de a continua discuțiile cu instituțiile statului pentru a identifica soluții pentru prevenirea evaziunii fiscale, limitând, însă, impactul asupra mediului concurențial.

În cadrul întâlnirilor cu conducerea ANAF – Direcția Generală a Vămilor, reprezentanții Consiliului Concurenței au adus în discuție posibilele efecte negative asupra activităților desfășurate de operatorii economici din sectorul comercializării angro de produse energetice și afectarea mediului concurențial prin introducerea acestei obligații. ANAF a anunțat că va elimina aceste condiții impuse tuturor operatorilor care comercializează angro produse energetice.

Consiliul Concurenței va colabora în continuare cu ANAF în vederea asigurării premiselor pentru funcționarea eficientă a pieței produselor energetice.

Sursa informației

Consiliul Concurenței susține inițiativa ANAF de a elimina unele condiții impuse comercianților de produse energetice was last modified: martie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter