Conferință Conferința „Expertul în legislația muncii – actor în Justiția socială”. Lansare de carte: „Statutul profesiei de expert legislația muncii”

1223       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Expertul în legislația muncii – actor în Justiția socială”. Lansare de carte: „Statutul profesiei de expert legislația muncii” 📅 21 februarie 2022 Conferința „Expertul în legislația muncii – actor în Justiția socială”. Lansare de carte: „Statutul profesiei de expert legislația muncii”

Data 21 februarie 2022
Locația Online

Ziua Mondială a Justiției sociale este marcată, anual, la data de 20 februarie. Cu acest prilej, Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii, în parteneriat cu Universitatea „Artifex” din București și Grupul editorial Universul Juridic, organizează în data de 21 februarie 2022, între orele 16.00 – 18.00, Conferința „Expertul în legislația muncii – actor în Justiția socială”. 

 În cadrul evenimentului, experți în legislația muncii – teoreticieni și practicieni – vor pune în discuție inegalitățile sociale deja existente sau cele care pot apărea în viitor, cauzate fie de criza epidemiologică, fie de mutarea muncii mediul online, loc care a devenit unul propice pentru desfășurarea activităților economice. 

 Conferința va găzdui și lansarea lucrării „Statutul profesiei de expert legislația muncii”, care reprezintă un manifest pentru o lume a muncii mai bună și pentru promovarea unui management echitabil al relațiilor de muncă. 

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

 Coordonator științific: lect. univ. dr. Corneliu Bențe, Universitatea „Artifex” din București 

Deschidere: 

Prof. univ. dr. Alexandru Manole, Rectorul Universității „Artifex” din București 

Lect. univ. dr. Corneliu Bențe, Universitatea „ Artifex” din București 

Nicolae Cîrstea, Președinte, Grupul editorial Universul Juridic 

Dantes Nicolae Bratu, Inspector General de Stat, Inspecția Muncii 

Constantin Bujor, Inspector Șef, ITM București 

 Keynote speaker: 

Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea, Universitatea „Ecologică” din București 

Prof. univ. dr. Vlad Barbu, Universitatea „Bioterra” din București 

Prof. univ. dr. Viorel Rotilă, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați 

Conf. univ. dr. Laura Georgescu, Universitatea Ecologică din București 

Conf. univ. dr. Ana Ștefănescu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați 

Conf. univ. dr. Alexandra Braica, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad

Lect. univ. dr. Corneliu Bențe, Universitatea „ Artifex” din București 

Lect. univ. dr. Cristina Sâmboan, Universitatea „ Artifex” din București 

Lect. univ. dr. Cătălin Vasile, Academia de Poliție „Al. I. Cuza” din București 

Lect. univ. dr. Adelina Duțu, Universitatea Ecologică din București 

Dr. Andrei Săvescu, Coordonator Juridice.ro 

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

 

Conferința „Expertul în legislația muncii – actor în Justiția socială”. Lansare de carte: „Statutul profesiei de expert legislația muncii” was last modified: februarie 9th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter