Conferința de închidere a Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!”

164       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința de închidere a Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!” 📅 09 iunie 2022 Conferința de închidere a Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!”

Data 09 iunie 2022
Locația Colegiul Național Gheorghe Lazăr, în București, B-dul Regina Elisabeta, nr. 48

Baroul București are plăcerea de a vă  invita la Conferința de închidere a Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!”, derulat în Municipiul București, în perioada mai – iunie 2022. 

 Evenimentul va avea loc Joi, în data de 09.06.2022, ora 9.00, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, în București, B-dul Regina Elisabeta, nr. 48. 

 Invitați:  

Prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației; 

Av. Marian-Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției; 

Prof. Monica-Cristina Anisie, Presedinte, Comisiei pentru învățământ, tineret și sport din Senatul României; 

Senator Robert Marius Cazanciuc, Vicepreședintele Senatului; 

Prof. univ. dr., av. Traian Briciu,  președinte, Uniunea Națională a Barourilor din România; 

Av. Ion Dragne, Decan al Baroului București; 

Av. Cătălin-Daniel Fenechiu, prodecan Baroul București; 

Av. Rodica Cherciu – Călin, Prodecan al Baroului Ilfov; 

Av. Ciprian Bădică, Decan al Baroului Teleorman; 

Prof. Mihaela Stefan, Inspector Școlar General, Inspectoratul școlar al Municipiului  București; 

Prof. Nina-Ionela Neagoe, Director Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București. 

Prof. Amalia Stoenescu, Inspector Școlar General Adjunct, Inspectoratul școlar al Municipiului  București; 

 

Suntem onorați să vă avem alături de noi pentru a dezbate concluziile privind rezultatele obținute, utilitatea și efectul acestei experiențe în unitățile de învâțământ, în derularea Proiectului FAST.   

 Parteneri media: Agerpres, Editura Evenimentul Zilei și Capital, Grupul Editorial Universul Juridic  

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința de închidere a Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!” was last modified: iunie 14th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter