Concursul pentru ocuparea funcţiei de magistrat asistent şef la Secţia a II-a civilă a ÎCCJ

20 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1129

Despre

  • Documente necesare pentru înscriere
  • Termen-limită pentru înscriere: 30 octombrie 2015
  • Proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de magistrat-asistent şef
  • Termen limită pentru depunerea proiectului: 27 noiembrie 2015

CSM și ÎCCJ organizează la București, la sediul ÎCCJ, în data de 7 decembrie 2015, ora 10:00, concursul pentru promovarea în funcția de magistrat asistent șef la Secția a II-a civilă.

Înscrierea candidaților la concurs se face la CSM, Direcția resurse umane și organizare, din București. Calea Plevnei nr. 141 B. sector 6, inclusiv pe fax, la nr. (021) 311.69.42, până la data de 30 octombrie 2015 inclusiv.

Potrivit dispozițiilor art. 67 din Legea nr. 303/2004, rep., cu modif. și compl. ult., și ale art. 2 alin. (2) din Regulamentul privind promovarea în funcția de prim-magistrat-asistent și de magistrat asistent șef la Înalta Curte de Casație și Justiție, aprobat prin Hotărârea nr. 292/2007 a Plenului CSM, pentru funcția de magistrat asistent șef se pot înscrie magistrații-asistenți cu o vechime de cel puțin 3 ani în această funcție, care au obținut calificativul „foarte bine” la ultima evaluare și nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani.

La cererile de înscriere, candidații vor depune:

– copie de pe ultima evaluare;
– o declarație pe proprie răspundere din care să rezulte că nu au făcut parte din serviciile de informații înainte de 1990 și nici nu au colaborat cu acestea;
– o declarație de interese care se actualizează anual sau în termen de 15 zile de la apariția unei schimbări ori de la data la care magistratul-asistent a luat cunoștință despre aceasta;
– o declarație din care să rezulte dacă au un interes personal ce influențează ori ar putea influența îndeplinirea cu obiectivitate și imparțialitate a atribuțiilor prevăzute de lege.
– alte documentele considerate relevante;

Examinarea candidaților se face prin prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de magistrat-asistent șef pentru care candidează.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de magistrat-asistent șef la Secția a II-a civilă se depune la Consiliul Superior al Magistraturii, până cel târziu la data de 27 noiembrie 2015.

Consultați calendarul de desfășurare a concursului, publicat de ÎCCJ.

Sursa informației este anunțul publicat de ÎCCJ (www.scj.ro).

Concursul pentru ocuparea funcției de magistrat asistent șef la Secția a II-a civilă a ÎCCJ was last modified: octombrie 19th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter