[UPDATE: Rectificarea unor erori materiale cu privire la listele candidaților] Concursul de admitere la INM – 30 iulie 2021-5 aprilie 2022

21 sept. 2021
4 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 5 (4 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.906 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rectificarea unor erori materiale cu privire la listele candidaților

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț privind rectificarea listelor cuprinzând rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere a candidaților auditori de justiție, precum și a personalului asimilat judecătorilor și procurorilor, la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, din perioada 30 iulie 2021-5 aprilie 2022.

Astfel, anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere a candidaților auditori de justiție, precum și personal asimilat judecătorilor și procurorilor, la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021-5 aprilie 2022.

Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere a candidaților auditori de justiție, aici, precum și personal asimilat judecătorilor și procurorilor, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației


Update: Termenul-limită de înscriere pe platforma online

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că termenul-limită de înscriere pe platforma online în vederea participării la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021-5 aprilie 2022, a fost 10 august 2021, ora 23:59.

Pentru a vizualiza anunțul, vă rugăm să accesați următorul link.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Sursa informației


Update: Metodologia, calendarul de desfășurare, tematica și bibliografia

Pe site-ul oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat calendarul de desfășurare al concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, tematica și bibliografia, precum și modelul de cerere, în vederea înscrierii la concurs a candidaților, în perioada 30 iulie 2021-5 aprilie 2022.

Redăm, în continuare, documentele publicate pe pagina oficială:

Anunț privind organizarea concursului de admitere la INM în perioada 30 iulie 2021-5 aprilie 2022;

Instrucțiuni privind folosirea platformei informatice de înscriere online;

Anunț privind modalitatea de obținere a cazierului fiscal și a certificatului medical prevăzut de art. 16 alin. (1) din Regulament;

Calendarul de desfășurare al concursului;

Tematica și bibliografia de concurs;

Cererea tipizată de înscriere la concurs;

Metodologia privind organizarea și desfășurarea testării psihologice;

Metodologia privind organizarea și desfășurarea interviului de admitere la INM;

Declarația tipizată cu privire la imposibilitatea înscrierii online la concurs;

Hotărârea nr. 119/16 iulie 2021 a Plenului CSM pentru aprobarea Regulamentului privind admiterea la INM.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


În ședința din data de 27 iulie 2021, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021-5 aprilie 2022.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea a 300 locuri de auditori de justiție – INM (dintre care 175 sunt alocate pentru ocuparea funcției de judecător și 125 pentru ocuparea funcției de procuror) și pentru ocuparea a 8 posturi vacante de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor si procurorilor, după cum urmează:

– 1 post în cadrul INM;

– 1 post în cadrul Inspecției Judiciare;

– 4 posturi în cadrul Ministerului Justiției, din care: 1 post în cadrul Ministerului Justiției, 1 post în cadrul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, 1 post în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie, 1 post în cadrul Direcției Naționale de Probațiune;

– 1 post în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;

– 1 post în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, din schema Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:

Taxa de înscriere la concurs în cuantum de 1.400 lei;

− Tematica și bibliografia de concurs propuse de Institutul Național al Magistraturii, cu mențiunea că în vederea pregătirii pentru concurs, candidații vor putea consulta lucrări de specialitate sau orice altă documentație ce va fi adusă la zi în raport cu modificări legislative intervenite până la data publicării anunțului privind organizarea concursului;

− Formularul tipizat al cererii de înscriere la concurs;

− Metodologia privind organizarea și desfășurarea interviului de admitere la Institutul Național al Magistraturii;

− Metodologia privind organizarea și desfășurarea testării psihologice ;

− Posibilitatea pentru absolvenții facultăților de drept care susțin licența în perioada de înscriere sau ulterior perioadei stabilite pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere la INM, de a depune dosarele de înscriere în perioada stabilită pentru înscriere conform calendarului de concurs, cu obligația depunerii adeverinței de licență până la data de 15 septembrie 2021.

Totodată, Plenul CSM a desemnat președintele și vicepreședinții comisiei de organizare a concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, precum și membrii acestei comisii, conform propunerilor Direcției resurse umane și organizare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CSM. Minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – comună „Resurse umane și organizare” din 27 iulie 2021 (Nota DRUO privind calendarul de desfășurare a absolvirii INM)

[UPDATE: Rectificarea unor erori materiale cu privire la listele candidaților] Concursul de admitere la INM – 30 iulie 2021-5 aprilie 2022 was last modified: septembrie 21st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter