Concurs post de consilier juridic – Dolj

4 dec. 2014
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1174

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a anunțat joi, 4 decembrie 2014, organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Juridic și Contencios/Compartiment Juridic și Contencios.

Concursul constă într-o probă scrisă care va avea loc pe data de 15 decembrie 2014, la ora 1000 și într-un interviu care va fi susținut la data de 17 decembrie 2014, începând cu ora 1400.

Campania Back to  Law School

Pentru a se înscrie, candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici cu modificările și completările ulterioare, dar și următoarele condiții specifice:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice
– vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice: minimum 9 ani

Dosarul de înscriere se depune în termen de 8 zile de la publicarea anunțului și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Concurs post de consilier juridic – Dolj was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter