[UPDATE: Instrucțiuni vot electronic] Baroul Timiș. Adunare Generală Ordinară – Baroul Timiș și CAA Filiala Timiș – 8 aprilie 2021

7 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 101

Update 6 aprilie 2021: Instrucțiuni vot electronic

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat, printr-un mesaj transmis de av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ, decanul Baroului, instrucțiunile privind utilizarea procedurii de vot electronic.

Redăm, în continuare, mesajul:

„Dragi Colegi,

Sesiunea de vot pentru data de 8.04.2021 este pregătită! Se va putea vota între orele 00:00-20:00. Cu excepția buletinului de vot pentru alegerea delegaților la Congresul Avocaților 2021, unde veți putea vota între 1 și 5 candidați din cei 6 înscriși și, respectiv, a buletinului de vot pentru alegerea unui membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului Timiș, unde veți putea vota 1 candidat (un singur candidat înscris), la toate celelalte buletine de vot din sesiune, veți putea vota PENTRU, ÎMPOTRIVĂ sau ABȚINERE. Vă rog și vă îndemn să votați joi, pentru a îndeplini cvorumul legal de la prima convocare. Veți primi și mesaj de tip sms de reamintire în cursul zilei de joi. Pentru detalii tehnice mă puteți contacta pe mine (telefon/mesaj/e-mail) sau pe specialistul IT al Baroului Timiș, domnul Șoimu Daniel, la telefon +40 (746) 575 703.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 4 aprilie 2021: Materiale pentru ordinea de zi

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat materialele care vor fi analizate și votate în ședințele Adunărilor Generale ale membrilor Baroului Timiș și ale Filialei Timiș a CAA din data de 8 aprilie 2021 (prima convocare) sau 12 aprilie 2021 (a doua convocare, după caz).

De asemenea, au fost publicate numele avocaților înscriși pentru alegerea în calitatea de delegat al Baroului Timiș la Congresul Avocaților 2021, precum și în calitatea de membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului Timiș:

Candidaturi delegat la Congresul Avocaților:

1. Avocat Cristian BANDA,

2. Avocat Flavia Consuela CRĂCIUN,

3. Avocat Octavian Constantin TITIREZ,

4. Avocat Bogdan TULBURE,

5. Avocat Olivian ȚĂRAN.

Candidaturi membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului Timiș:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

1. Avocat Flavia Consuela CRĂCIUN.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.baroul-timis.ro), Baroul Timiș a publicat o informare privind convocarea Adunării Generale Ordinare a Avocaților din Baroul Timiș și a Adunării Generale Ordinare a membrilor Filialei Timiș a CAA, de către Consiliul Baroului Timiș și Consiliul de Administrație al Filialei Timiș a CAA, acestea urmând a avea loc în data de  8 aprilie 2021, în intervalul orar 00:00-20:00, prin vot exprimat în formă electronică.

Ordinea de zi a Baroului Timiș:

− Aprobarea Raportului de activitate al Consiliului Baroului Timiș pe anul 2020.

− Aprobarea descărcării de gestiune și de activitate a Consiliului Baroului Timiș pe anul 2020 (gestiune curentă și gestionarea patrimoniului Baroului).

− Aprobarea Raportului de activitate al Decanului Baroului Timiș pe anul 2020.

− Aprobarea descărcării de gestiune și de activitate a Decanului Baroului Timiș pe anul 2020.

− Aprobarea Proiectului de buget al Baroului Timiș pentru anul 2021.

− Alegerea delegaților care vor reprezenta Baroul Timiș la Congresul Avocaților din iunie 2021.

− Diverse (Potrivit art. 67 alin. 5 din Statutul Profesiei de Avocat, avocații cu drept de a participa la ședințele adunării generale pot face propuneri pentru completarea ordinii de zi. Propunerile vor fi depuse în scris la barou, prin corespondență electronică la adresa [email protected] cu cel puțin 5 zile înainte de data la care a fost convocată adunarea generală).

−Alegerea unui membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului Timiș și alegerea de supleanți. Candidații care se vor situa pe locurile 2 și 3 după numărul de voturi primite, vor avea calitatea de supleanți ai membrilor Comisiei de Disciplină.

Ordinea de zi a CAA Filiala Timiș:

− Aprobarea Raportului de activitate al Consiliului de Administrație al Filialei Timiș pe anul 2020.

− Aprobarea descărcării de gestiune a Consiliului de Administrație al Filialei Timiș pentru anul 2020, pe baza Raportului Comisiei de Cenzori a Filialei Timiș, cu avizul prealabil al Consiliului Baroului Timiș.

− Adoptarea Proiectului de buget al Filialei Timiș a CAA, pentru anul 2021.

− Diverse.

În cazul în care la prima convocare numărul legal de participanți nu este întrunit, Adunarea Generală Ordinară a Avocaților din Baroul Timiș și Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA se reconvoacă pentru data de 12 aprilie 2021, în intervalul orar 00:00-20:00, prin vot exprimat în formă electronică.

De asemenea, candidaturile pentru calitatea de membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului Timiș, se înregistrează la sediul Baroului Timiș (secretariat sau e-mail: [email protected]) până la data de 1 aprilie 2021.

Candidaturile pentru calitatea de delegat care va reprezenta Baroul Timiș la Congresul Avocaților din anul 2021, se înregistrează la sediul Baroului Timiș (secretariat sau e-mail: [email protected]) până la data de 1 aprilie 2021.

Totodată, potrivit art. 81 alin. (4) din Statutul Profesiei de Avocat, Decanii barourilor și membrii Consiliului U.N.B.R. sunt membri de drept ai Congresului avocaților. Potrivit art. 81 alin. (5) din Statutul Profesiei de Avocat, din Congresul avocaților fac parte și delegații aleși de adunările generale ale barourilor, conform normei de reprezentare de un delegat la 200 de avocați. Dacă nu au calitatea de delegați ai adunărilor generale ale barourilor, președintele CAA și președinții filialelor CAA participă la Congres în calitate de invitați. Potrivit art. 81 alin. (6) din Statutul Profesiei de Avocat, numărul de delegați se calculează după cum urmează:

− un delegat pentru barourile care au până la 200 de avocați;

− 2 delegați pentru barourile care au între 201 și 400 de avocați;

− 3 delegați pentru barourile care au între 401 și 600 de avocați și așa mai departe.

Delegații Baroului Timiș sunt, potrivit dispozițiilor legale de mai sus, următorii:

− Avocat dr. Sergiu I. Stănilă – Decanul Baroului Timiș;

− Avocat Anton Iuhasz – membru al Consiliului UNBR;

− Avocat Călin Bot – membru al Consiliului UNBR;

− 5 delegați care vor fi aleși de Adunarea Generală a Avocaților din Baroul Timiș.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației. 

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul Timiș. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din data de 23 martie 2021

[UPDATE: Instrucțiuni vot electronic] Baroul Timiș. Adunare Generală Ordinară – Baroul Timiș și CAA Filiala Timiș – 8 aprilie 2021 was last modified: aprilie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter