Baroul București. Studiu empiric privind drepturile suspecților și inculpaților în timpul cercetării penale în nouă țări UE

4 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 170

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 1 februarie 2019, Baroul București a dat publicității raportul cercetării realizate de APADOR-CH, în perioada 2016-2018, în cadrul proiectului „Inside police custody – Application of EU Prosedural Rights”.

De asemenea, avocații interesați pot consulta raportul și la biblioteca Baroului „Av. Victor Anagnoste”.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivului raport, astfel cum a fost publicat de către Baroul București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Baroul București. Studiu empiric privind drepturile suspecților și inculpaților în timpul cercetării penale în nouă țări UE was last modified: februarie 1st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter