[UPDATE: Înaintarea măsurilor către instanțele competente] Baroul București. Situația plăților aferente serviciilor de asistență judiciară

11 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 340

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 iulie 2019: Înaintarea măsurilor către instanțele competente

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), au fost înaintate instanțelor competente măsurile necesare pentru deblocarea plății prestațiilor avocațiale în materia asistenței judiciare specifice urmăririi penale.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Acest aspect a fost făcut public prin nota de informare trimisă de către Ministerul Public Decanului Baroului București.

Acesta poate fi accesat aici.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), au fost publicate noi informații care îi vizează pe avocații înscriși în Registrul de Asistență Judiciară, în legătură cu stadiul executării de către autoritățile statului a obligațiilor de plată a prestațiilor avocațiale în asistența judiciară în materie civilă și penală.

Astfel, în legătură cu această problemă provocată de întârzierea virării onorariilor avocațiale, menționăm următoarele aspecte:

– Au fost virate sumele aferente activităților de asistență judiciară în materie civilă și penală la instanțele de judecată, pentru luna aprilie 2019;

– Au fost transmise către Tribunalul București referatele cuprinzând sumele aferente serviciilor de asistență judiciară, pentru lunile mai și iunie 2019, făcându-se diligențe, conform informațiilor furnizate de Tribunalul București, pentru a se asigura plata acestor sume până la finalul lunii iulie 2019;

– Pentru activitățile de asistență judiciară la urmărire penală, nu au fost virate până în prezent sumele restante, începând cu 14.02.2019;

– Baroul București a solicitat Ministerului Justiției (aici) luarea măsurilor necesare pentru deblocarea plății prestațiilor avocațiale în materia asistenței judiciare specifice urmăririi penale, precum și Uniunii Naționale a Barourilor din România continuarea dialogului instituțional în același scop.

Sursa informației

[UPDATE: Înaintarea măsurilor către instanțele competente] Baroul București. Situația plăților aferente serviciilor de asistență judiciară was last modified: iulie 11th, 2019 by Universul Juridic
Pachet: Principiile procedurei judiciare
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter