Eveniment AvocArt

524       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

AvocArt 📅 24 iunie 2021 AvocArt

Data 24 iunie 2021
Locația „Sala pașilor pierduți” din cadrul Palatului de Justiție

O Sărbătoare a Artei, a Nobleței, a Carității,

O celebrare a Zilei Avocatului Român,

La aniversarea a 10 ani de la înființarea Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților…

Cu prilejul Zilei Avocatului Român, Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților organizează un eveniment aniversar, sub egida Baroului București, adresat avocaților, publicului specific, dar și colegilor magistrați, în cadrul „Sălii pașilor pierduți” din Palatul de Justiție, în data de 24 iunie 2021, între orele 11.00-16.00.

AvocArt este un eveniment dedicat artelor din umbra matematicii juridice, o prezentare a creațiilor artistice ale avocaților din toată țara, în domeniul literar, pictură, sculptură, arte plastice etc., la care înțelegem să invităm și colegi magistrați cu astfel de pasiuni frumoase.

Evenimentul, unic la nivel național, are loc într-o locație istorică, simbolică pentru profesia noastră, „Sala pașilor pierduți” din cadrul Palatului de Justiție din București, în intervalul orar 11.00-16.00, transmis live pe canale media de comunicare/socializare.

Conceptul AvocArt cuprinde o expoziție de lucrări artistice, publicații de poezie/proză, bijuterii „handmade”, goblenuri, sculpturi s.a., realizate de avocați din București și din țară, mulți dintre ei premiați la nivel național, în domeniul artistic. Ne bucurăm, de asemenea, să avem alături de noi colegi magistrați, care au ales să își prezinte creațiile. Concret, aceste lucrări vor fi expuse într-un cadru special, cu grijă față de decor și tematica clădirii, emblematică pentru profesia noastră.

Evenimentul găzduiește, de asemenea, la ora 13.30, lansarea volumului de poezii „Tăcerile mele”, aparținând doamnei Adriana Rușățeanu, avocat în cadrul Baroului București.

Cu această ocazie, va fi realizată și o licitație de lucrări, în mediul online, dar și fizic, la expoziție, atât cu creații din cele enumerate, cât și cu piese „de anticariat” (în legătură cu domeniul juridic), donate de către colegi avocați și magistrați, urmând ca banii obținuți să fie alocați unui scop caritabil.

Expoziția va fi acompaniată de acorduri de café-concert, realizate de colegi avocați, și va fi transmisă live în mediul online.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Echipa ADSA

Parteneri:
Universul Juridic

Sponsori:
Electrecord;
Orion Industries;
Carmen Games SRL;
Berarii României;
Oana Livia Badea – Law Office;
Benga,Coltan și As;
Moloman,Lazar și As;
Fenechiu & Savu SCA;
Neagoie & Racoviceanu;
Capisizu & As.

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

AvocArt was last modified: iunie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter