[Interviu cu organizatorii] ASD organizează cea de-a IV-a ediție a proiectului „Învață să fii student”

22 sept. 2016
4 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1963
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Studenților în Drept a Facultății de Drept din cadrul Universității din București este în plin proces de organizare a tradiționalului proiect „Învață să fii student” (ISFS), proiect prin care își propune să familiarizeze „bobocii” cu noul cadru în care urmează a se forma profesional, cadrul universitar.

Monitor Dosare

În acest an, ISFS se va desfășura pe parcursul a 6 zile de proiect ce preced debutul anului universitar, în perioada 27 septembrie – 2 octombrie, timp în care participanții vor participa la activități menite să le faciliteze tranziția de la liceu la viața de facultate și să amortizeze efectele impactului cu noul sistem, cu totul diferit. De asemenea, organizatorii au pregătit mai multe activități care să-i ajute pe aceștia să lege cât mai multe prietenii atât din rândul colegilor mai mari, cât și din rândul colegilor de an.

Astfel, rezumatul celor 6 zile de proiect este următorul:

Ziua 1 – 27 septembrie 2016: Discursurile conducerii, prezentarea sistemului universitar (seminare, cursuri, examene, colocvii), prezentarea materiilor din anul I de studiu, prezentarea Colegiului Juridic franco-român, prezentarea formei de învățământ la distanță, prezentarea detaliilor despre cămine, cantină, burse, reduceri șamd.

Ziua se va încheia cu o ieșire în mai multe grupuri, având ca scop cunoașterea și socializarea participanților.

Ziua 2 – 28 septembrie 2016: În prima parte a zilei va avea loc un joc de cunoaștere destinat legării de noi prietenii, urmând a se petrece seara în facultate pentru  proiectarea unui film.

Ziua 3 – 29 septembrie 2016: Vizita Palatului Parlamentului în prima parte a zilei, urmând o ieșire de grup la Berăria H, în conformitate cu tradițiile ISFS.

Ziua 4 – 30 septembrie 2016: Zi liberă

Ziua 5 – 1 octombrie 2016: Prezentarea Asociației Studenților în Drept, urmată de o conferință despre avocatură și magistratură, având invitați profesioniști din fiecare domeniu.

Ziua 6 – 2 octombrie 2016: Seară de jocuri alături de colegii de grupă, de serie, de an.

Proiectul numără, deocamdată, un număr record de peste 500 de participanți, perioada de înscrieri încheindu-se vineri, 16 septembrie. De asemenea, proiectul beneficiază și de o echipă de organizare pe măsură, care este formată special pentru această inițiativă și numără peste 110 voluntari.

În final, organizatorii atrag atenția asupra faptului că participanții ISFS au și îndatoriri pe toată durata desfășurării proiectului, după cum urmează:

1. Participantul ISFS are atât dreptul, cât și îndatorirea de a transforma această experiență într-una unică, de a se distra și de a lega cât mai multe prietenii.

Conferintele lunii noiembrie
”

2. Participantul ISFS are îndatorirea de a pune întrebări atunci când unele aspecte sunt neclare și de a cere ajutorul și sprijinul organizatorilor dacă întâmpină vreo problemă.

De asemenea, mai multe detalii despre proiect se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului.

[Interviu cu organizatorii] ASD organizează cea de-a IV-a ediție a proiectului „Învață să fii student” was last modified: septembrie 22nd, 2016 by ASD București
0 Shares

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter