[UPDATE: Rezultatele finale] ADR. Concurs pentru ocuparea unui post de execuţie vacant de consilier, gradul profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte

13 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 396
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele finale

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de execuție vacant de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte, din data de 6 septembrie 2021.

Astfel, tabelul cu rezultatele finale poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele obținute la proba interviului

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele la proba interviului din cadrul concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de execuție vacant de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte, din data de 6 septembrie 2021.

Astfel, tabelul cu rezultatele obținute la interviu poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (9 septembrie 2021, ora 13:00), ce se va depune la registratura Autorității pentru Digitalizarea României, în București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele obținute la proba scrisă

Conform site-ului oficial (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele la proba scrisă obținute de candidații la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de execuție vacant de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte, din data de 6 septembrie 2021.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Astfel, tabelul cu rezultatele obținute la proba scrisă poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (6 septembrie 2021, ora 17:00), ce se va depune la registratura Autorității pentru Digitalizarea României, în București.

De asemenea, candidații declarați admiși vor susține proba interviului la sediul ADR, în București, în data de 9 septembrie 2021, ora 10:00.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele selecției dosarelor

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele selecției dosarelor candidaților la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de execuție vacant de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte, din data de 6 septembrie 2021.

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (25 august 2021, ora 12:30), ce se va depune la registratura ADR, în București.

Proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 6 septembrie 2021, ora 10.00, la sediul ADR din București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


 

Pe site-ul oficial (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță organizarea concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de execuție vacant de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte, în data de 6 septembrie 2021.

Astfel, dosarele de concurs se vor depune în perioada 4.08.2021-23.08.2021, inclusiv, la sediul Autorității pentru Digitalizarea României, din București, și vor conține:

− Formularul de înscriere;

− Curriculum vitae, modelul comun european;

− Copia actului de identitate;

− Copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea  unor specializări și perfecționări;

− Copia carnetului de muncă și a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului/funcției sau pentru exercitarea profesiei;

− Copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;

− Cazierul judiciar;

− Declarația pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverința care să ateste lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Concursul va avea loc la sediul ADR și va consta doar într-o probă scrisă, în data de 6 septembrie 2021, ora 10:00.

Pentru mai multe detalii privind condițiile generale și specifice de participare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ADR. Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” este prima bibliotecă din țară care acceptă plăți online, după înrolarea în platforma de plăți Ghișeul.ro

[UPDATE: Rezultatele finale] ADR. Concurs pentru ocuparea unui post de execuție vacant de consilier, gradul profesional superior, în cadrul Serviciului programe și proiecte was last modified: septembrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter