[UPDATE: Reluarea concursului și calendarul acestuia] Admitere SNG 2020

26 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.600

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 26 iunie 2020: Reluarea concursului și calendarul acestuia

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), SNG a publicat un anunț privind reluarea concursului de admitere, care va începe în data de 12 iulie 2020, prin susținerea probelor scrise, precum și calendarul de concurs.

Calendarul concursului de admitere poate fi vizualizat aici.

 

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 24 aprilie 2020: Tabel final privind rezultatul verificării condițiilor de participare la concurs

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), SNG a publicat tabelul final privind rezultatul îndeplinirii condițiilor legale de participare la concursul de admitere programat inițial pentru data de 26 aprilie 2020 și amânat pentru o dată ulterioară datei de 4 mai 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 14 aprilie 2020: Tabel privind rezultatul verificării condițiilor de participare la concurs

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), SNG a publicat tabelul privind rezultatul îndeplinirii condițiilor legale de participare la concursul de admitere programat inițial pentru data de 26 aprilie 2020 și amânat pentru o dată ulterioară datei de 4 mai 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 12 martie 2020: Amânare concurs de admitere

Potrivit site-ului oficial (www.grefieri.ro), SNG a publicat un anunț privind amânarea, în contextul evoluției epidemiologice a COVID-19, a concursului de admitere din data de 26 aprilie 2020, ulterior datei de 4 mai 2020. 

Susținerea probei va fi anunțată într-un termen rezonabil.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, prin Școala Națională de Grefieri (SNG), a concursului de admitere la SNG din data de 26 aprilie 2020, la București,  pentru ocuparea unui număr de 80 de locuri de grefier cu studii superioare juridice.

Dintre cele 80 de locuri scoase la concurs, 60 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești, iar 20 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de la parchete.

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții: au cetățenie română, domiciliul în România au capacitate deplină de exercițiu; nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație; cunosc limba română; sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției și au studii superioare juridice.

Înscrierea candidaților la concurs se va face la tribunalele în a căror rază teritorială domiciliază, până la data de 16 martie 2020 inclusiv, conform calendarului de concurs.

Dosarul de înscriere va cuprinde cererea tipizată, la care se vor anexa următoarele documente prevăzute în Regulament, respectiv actul de identitate (copie), diploma de studii superioare (copie), certificatul de cazier judiciar (original), certificatul de cazier fiscal (original), curriculum vitae, două fotografii color 2/3 cm, adeverință medicală din care să rezulte aptitudinea candidatului de a exercita profesia de grefier, chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Pentru înscrierea și participarea la concurs, candidații urmează să achite o taxă de 550 lei.

Informații suplimentare se pot obține verificând și restul documentelor puse la dispoziție de SNG:

– Tematica și bibliografia pentru concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri;
– Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri, aprobat prin Hotărârea nr. 173/ 2007.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesași sursa informației.

Sursa informației

 

 

[UPDATE: Reluarea concursului și calendarul acestuia] Admitere SNG 2020 was last modified: iunie 26th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter