Transmisie Live Zilele Baroului București 2020 - Avocatura în era digitală

795       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Invitam toți avocații sa răspundă la câteva întrebări cu privire la digitalizarea sistemului judiciar și perspectiva profesiei de avocat in era digitală: https://forms.gle/9Mds3TjAtkbKrpLu6

Rezultatele sondajului vor fi prezentate și discutate in cadrul conferinței “Avocatura in era digitală” începând cu ora 14:00, care va fi transmisă Live de Universul Juridic.

Zilele Baroului București, organizate în mod tradițional în fiecare an în cea de-a doua parte a lunii septembrie sau la început de octombrie, se adaptează în acest an contextului general, marcat de pandemia Covid-19. Este o adaptare necesară, care ne oferă prilejul să gândim lucrurile dintr-o dublă perspectivă: aceea a unei griji firești față de sănătatea colegilor noștri, dar și a oportunității de a organiza o serie de manifestări noi, care consolidează și afirmă valențele profesiei de avocat.

Astfel, această aniversare din 2020, va debuta joi, 24 septembrie 2020, începând cu orele 16.00, la Clubul Diesel, cu o competiție de șah, unde vor fi prezenți unii dintre colegii noștri pasionați de nobilul sport al minții.

Vineri 25 septembrie, începând cu ora 14.00 va debuta Conferința „Avocatura în Era Digitală”. Tot vineri, ora 14.00, este pregătită o competiție de tenis de masă la Sala Polivalentă.

Vineri la ora 19.00 se va organiza o tragere la sorți pentru stabilirea confruntărilor din cadrul competiției de fotbal, iar sâmbătă, începând cu ora 09.00, va începe o competiție cu balonul rotund în Comuna Popești Leordeni.

Partener al evenimentului este Universul Juridic, care va transmite live unele dintre manifestările respective și care va participa inclusiv la competițiile de unde va culege comentarii și va realiza interviuri ”la cald” cu unii dintre colegii noștri.

Sperăm ca aceste manifestări, organizate într-o formulă nouă, să ofere colegilor avocați ocazia de a-și demonstra solidaritatea și disponibilitatea de a marca evenimentul din acest an țintind cu prioritate sănătatea comunității în care trăiesc și profesează cu succes.

 

 

 

 

Avocatura în Era Digitală  25 septembrie, orele 14.00

 

Lectori și teme:

Panel de deschidere

Panel de specialitate

Moderator:

Av. Tudor Colțan

Moderator:

Av. Sergiu M. Capisizu

Invitați:

 

– Av. Ion Dragne, Decan, Baroul București

Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției

Robert-Marius Cazanciuc, Președinte, Senatul României, și fost Ministru al Justiției

GeorgeEdward Dircă, Senator al României

– Av. Călin-Andrei Zamfirescu, Președinte de Onoare UNBR

– Av. dr. Gheorghe Florea, Membru al CP a UNBR, fost președinte UNBR

– Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președinte, UNBR

– Jud. Luminița Criștiu-Ninu, Președinte, Curtea de Apel București

Av. Florin Petroșel, Președinte Filiala București a CAA

 

 

 

 

Invitați:

– Profesor George Rusu, Amazon – Marea Britanie

– Jud. Laura Radu, Președinte, Tribunalul București

– Jud. Claudiu Drăgușin,  Judecătoria Sectorului 4 București

Camelia Ivan, CEO, Trans Sped

Adrian Măntoiu, Director General Wolters Kluwer România

Gabriel Ungureanu, Director Executiv Wolters Kluwer România

Bogdan Popescu, Inginer IT

Cosmin Faur, Inginer IT

Concluzii:

– Av. Ion Dragne, Decan, Baroul București

 

 

Zilele Baroului București 2020 – Avocatura în era digitală was last modified: septembrie 25th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter