[UPDATE: Perioada de demo gratuit, extinsă cu 15 zile – 1-15 februarie 2024] Wolters Kluwer România: Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro, la modulul Istoric Judiciar și Financiar

1 feb. 2024
Vizualizari: 94

Wolters Kluwer anunță că perioada de demo gratuit a fost extinsă cu 15 zile, campania este valabilă în intervalul 1-15 februarie 2024.


Wolters Kluwer le oferă gratuit utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro acces la un modulul Istoric Judiciar și Financiar, între 15-31 ianuarie a.c.

Aceștia pot consulta informații actualizate pentru orice societate comercială din România care are obligativitatea depunerii bilanțului. Totodată, pot monitoriza în timp real: dosarele în instanță, notificările din BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), date financiare societăți, peste 20 de indicatori de lichiditate și risc, actele publicate în M. Of. IV, statusul fiscal al companiei, raport CIP (Centrala Incidentelor de Plată), avize RNPM (Registru Național de Publicitate Mobiliară), Mărcile și Desenele înregistrate la OSIM.

Module incluse în campanie: Monitorizare Părți și Dosare, Monitorizare Insolvență și Preinsolvență, Monitorizare M. Of. IV, Analiza Financiară, Avize RNPM, Mărci și Desene OSIM

În perioada de demo gratuit la modul, utilizatorii:

• vor putea accesa Istoricul Judiciar și Financiar al societăților comerciale din România;

• vor afla în timp real Istoricul Judiciar al societăților comerciale din România, folosind soluția expert de Monitorizare Părți și Monitorizare Dosare;

• vor afla dacă o societate comercială este identificată în documentele publicate în M. Of. IV, prin modulul Monitorizare M. Of. IV;

• au libertatea și confidențialitatea de a verifica dacă o societate parteneră sau potențial parteneră are depusă o cerere de intrare în insolvență sau dacă este deja în insolvență și apar notificări în BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), cu ajutorul modului de Insolvență și Preinsolvență.

• pot accesa soluția de Analiză Financiară care permite, fără a limita numărul de interogări, obținerea unei radiografii complete a evoluției financiare a companiilor, cota lor de piață, indicatori de lichiditate/solvabilitate/profitabilitate sau risc de intrare în insolvență;

• vor consulta informațiile din Registrul Național de Publicitate Mobiliară;

• pot verifica disponbilitatea unei mărci sau a unui desen prin căutare după cuvinte-cheie (cine este titularul, când a fost înregistrată, când expiră ș.a.); și vor descoperi ce mărci și desene are înregistrate la OSIM un titular.

Acest instrument este foarte util avocaților, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecătorești, asociaților și managerilor de companii, experților în achiziții, dar și tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a istoricului judiciar și financiar al unei societăți comerciale.

Pentru informații pe larg, accesați pagina dedicată Istoric Judiciar și Financiar.

Facilitatea este parte dintr-un proiect lansat de Wolters Kluwer, prin care utilizatorii primesc acces gratuit la noi funcționalități, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele și să întâmpine cu încredere provocări tot mai complexe. Prin Opțiunea Plus, abonații beneficiază de acces nelimitat timp de 15 zile la instrumente indispensabile în activitatea lor. Wolters Kluwer susține profesioniștii din domeniul juridic cu instrumente de luare a deciziilor bazate pe date, simplificând cercetarea, analizele și fluxurile de lucru legislative și de reglementare.

 

Wolters Kluwer România

este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse și servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislație, doctrină și jurisprudență, disponibile online și offline, precum și o colecție bogată de cărți și reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro

asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

 

[UPDATE: Perioada de demo gratuit, extinsă cu 15 zile – 1-15 februarie 2024] Wolters Kluwer România: Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro, la modulul Istoric Judiciar și Financiar was last modified: februarie 1st, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: