Wolters Kluwer România: Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro la modulele Q&A: Corporate Fiscal Consulting, Răspunsuri Fiscale, Muncii și Achiziții Publice, între 30 noiembrie-15 decembrie

30 nov. 2023
Vizualizari: 111

Wolters Kluwer le oferă gratuit utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro acces la modulele de Întrebări și Răspunsuri: Corporate Fiscal Consulting, Răspunsuri Fiscale, Q&A Muncii și Q&A Achiziții Publice, între 30 noiembrie-15 decembrie a.c. Aceștia vor putea consulta gratuit, timp de 15 zile, peste 3.000 de soluții de la experți certificați, din domenii de interes precum: fiscal, contabilitate, HR, taxe, achiziții publice, dreptul muncii și al asigurărilor sociale.

Facilitățile de care vei beneficia în perioada de demo gratuit la modul:

• Acces la peste 120 de întrebări și răspunsuri structurate din modulul [Corporate Fiscal Consulting Q&A], în limba română și engleză, cu trimiteri la legislația relevantă, explicații detaliate la întrebări din domeniul fiscalității și tratamente fiscale pentru impozite, dividende, amortizări, TVA ș.a.;

| Răspunde Cerasela Dragoș, cu peste 20 de ani de experiență în consultanța fiscală și contabilă

• Acces la peste 3.000 de [Răspunsuri fiscale] structurate cu trimiteri la legislația relevantă și explicații detaliate la întrebările din domeniile fiscalitate, contabilitate, resurse umane și taxe.

| Răspund 11 consultanți fiscali și contabili cu vastă experiență în domeniu, specialiști în domeniul fiscalității, contabilității, HR-lui sau taxelor, acreditați CECCAR, CAFR și CCFR.

• Acces la peste 100 de întrebări și răspunsuri privind reglementările legale privind dreptul muncii și al asigurărilor sociale, litigiile și conflictele de muncă din modulul [Q&A Muncii].

| Răspund Elena Savciuc și Roxana Popescu, experți în legislația muncii și membri acreditați de Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii.

• Peste 60 de întrebări și răspunsuri din practica procedurilor de achiziții publice în modul [Q&A Achiziții Publice].

| Răspund membrii echipei „Ceparu și Irimia”, cunoscuți specialiști în achiziții publice, cu experiență dobândită în cadrul instituțiilor care reglementează acest domeniu.

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul Modulele Q&A din Sintact.

Facilitatea este parte dintr-un proiect lansat de Wolters Kluwer, prin care utilizatorii primesc acces gratuit la noi funcționalități, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele și să întâmpine cu încredere provocări tot mai complexe. Prin Opțiunea Plus, abonații beneficiază de acces nelimitat timp de 15 zile la instrumente indispensabile în activitatea lor. Wolters Kluwer susține profesioniștii din domeniul juridic cu instrumente de luare a deciziilor bazate pe date, simplificând cercetarea, analizele și fluxurile de lucru legislative și de reglementare.

 

Wolters Kluwer România

este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse și servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare. Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislație, doctrină și jurisprudență, disponibile online și offline, precum și o colecție bogată de cărți și reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro

asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

 

Wolters Kluwer România: Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro la modulele Q&A: Corporate Fiscal Consulting, Răspunsuri Fiscale, Muncii și Achiziții Publice, între 30 noiembrie-15 decembrie was last modified: noiembrie 29th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: