Wolters Kluwer România: Acces gratuit pentru utilizatorii Sintact.ro la soluția expert Sintact Analytics

16 feb. 2023
Vizualizari: 418

Wolters Kluwer le oferă gratuit utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro acces la soluția expert Sintact Analytics, între 16-28 februarie a.c. Sintact Analytics este prima soluție inovativă din România care utilizează una dintre cele mai avansate tehnologii de Inteligență Artificială (AI), pentru a genera instrumente de predicție în domeniul juridic.

Acest instrument profesional pe bază de algoritmi AI performanți este capabil să analizeze peste 15.000.000 de hotărâri judecătorești și 26.000.000 de dosare, ceea ce le permite utilizatorilor să obțină informații relevante și statistici aprofundate pentru cazurile care îi interesează. Aplicația sistematizează și extrage datele relevante din cea mai mare bază de date de jurisprudență din România, actualizată zilnic.

În perioada de demo gratuit Sintact Analytics, utilizatorii au acces inclusiv la cele mai recente dezvoltări din program:

  • Căutarea asistată de Inteligența Artificială: noua funcționalitate bazată pe îți asigură un mod rapid și intuitiv de a găsi jurisprudența relevantă.

Rezultatul căutării oferă o imagine completă a soluțiilor jurisprudențiale și posibilitatea sortării exacte a rezultatelor pentru fiecare cap de cerere identificat în hotărârile judecătorești relevante.

Algoritmul de Inteligență Artificială identifică termenii juridici căutați, oferă recomandări, selectează automat cuvintele sau expresiile regăsite frecvent în hotărârile judecătorești și prezintă informații relevante despre limita sumelor/pedepselor pronunțate în hotărârile relevante pentru căutare (inclusiv posibilitatea de sortare a acestora), traseul dosarului – inclusiv în cadrul ÎCCJ – și o baza statistică relevantă pentru documentarea juridică.

  • Rezumarea dispozitivelor hotărârilor judecătorești: utilizatorii pot rezuma toate dispozitivele prezente în cele cca. 15 milioane de hotărâri judecătorești definitive din aplicație. Această funcționalitate asigură acces instant la rezumatul dispozitivului hotărârilor judecătorești.
  • Noi filtre predefinite:
  • După tipologia părților din dosar: Minister, IFN, Societate de Asigurări, Bancă, Societate Comercială, P.F.A., Persoană Fizică ș.a.
  • După calitatea procesuală din dosar: Apelant, Intimat, Pârât, Creditor ș.a.
  • Catalogarea părților: toate hotărârile judecătorești sunt acum catalogate în mod automat, pentru a afla instant:
  • Categoria din care provine fiecare parte procesuală (persoană fizică, instituții publice, societate comercială etc.);
  • Dacă soluția instanței a fost de admitere/ respingere/ admitere în parte;
  • Dacă hotărârea a fost atacată sau a rămas definitivăNoul instrument este foarte util avocaților, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecătorești, asociaților și managerilor de companii, experților în achiziții, dar și tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a istoricului judiciar și financiar al unei societăți comerciale.

Pentru informații pe larg, accesați pagina dedicată soluției expert Sintact Analytics

Facilitatea este parte dintr-un proiect lansat de Wolters Kluwer, prin care utilizatorii primesc acces gratuit la noi funcționalități, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele și să întâmpine cu încredere provocări tot mai complexe. Prin Opțiunea Plus, abonații beneficiază de acces nelimitat timp de 15 zile la instrumente indispensabile în activitatea lor. Wolters Kluwer susține profesioniștii din domeniul juridic cu instrumente de luare a deciziilor bazate pe date, simplificând cercetarea, analizele și fluxurile de lucru legislative și de reglementare.


Wolters Kluwer România este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse și servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislație, doctrină și jurisprudență, disponibile online și offline, precum și o colecție bogată de cărți și reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.
Wolters Kluwer România: Acces gratuit pentru utilizatorii Sintact.ro la soluția expert Sintact Analytics was last modified: februarie 16th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: