Transmisie Live Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României, ediția a III-a, Online

501       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României, ediția a III-a, Online 📅 26 septembrie 2020 Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României, ediția a III-a, Online

Data 26 septembrie 2020
Locația Online

Recomandări

Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, organizează a III-a ediție a Conferinței „Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României”.

Conferința va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 10,00, și se va desfașura în variantă online.

Conferința este organizată cu sprijinul:

 • Wolters Kluwer România

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

Conferința va fi structurată în patru paneluri tematice, după cum urmează:

Panel I – Drept civil:

Moderatorul panelului va fi:

Lectori și teme (confirmați):

 • Conf. univ. dr., av. Radu Rizoiu, Partner RIZOIU & POENARU „Cât de (i)responsabili suntem? Observații pe marginea recentei decizii CCR din 16 iulie 2020”
 • Prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica, Founding Partner STOICA & Asociații „Considerații privind comparația dintre promisiunea unilaterală de vânzare, oferta de vânzare, pactul de opțiune pentru vânzare și promisiunea bilaterală de vânzare”

 

Panel II – Procedură civilă:

Moderatorul panelului va fi:

 • Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

Lectori și teme (confirmați):

 • Conf. univ. dr., av. Mircea Ursuța, Facultatea de Drept Universitatea din Oradea – „Mijloace procedurale prin care se constată/pronunță decontravenționalizarea”
 • Lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț, Prodecan, Facultatea de Drept Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – „Câteva probleme legate de cauțiunea judiciară
 • Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

 

Panel III – Drept penal:

Moderatorul panelului va fi:

 • Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Rector, Universitatea „Nicolae Titulescu”, București

Lectori și teme (confirmați):

 • Prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, Asociat coordonator al societății de avocați Sergiu Bogdan & Asociații – „Când exercitarea unui drept sau îndelinirea unei obligații nu mai este un conflict de interese”
 • Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Rector, Universitatea „Nicolae Titulescu”, București –„Evaziunea fiscală – de la delict fiscal la contravenție sau infracțiune”

 

Panel IV – Procedură penală:

Moderatorul panelului va fi:

 • Jud. dr.  Mihail Udroiu 

Lectori și teme (confirmați):

 • Jud. dr.  Mihail Udroiu – „Ipoteze practice de excludere a probelor derivate”
 • Asist. univ. dr., av. Lucian Criste, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Verificarea competenței organelor de urmărire penală”

 

*Avocații Baroului Timiș au acces gratuit la conferința „Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României”, ediția  a III-a, care va fi găzduită de portalul universuljuridic.ro

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană (avocații Baroului Timiș au acces gratuit) și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


 Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României, ediția a III-a, Online was last modified: septembrie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter