Smart Law Conferences Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania

2703       0

Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania 📅 08 decembrie 2021 Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania

Data 08 decembrie 2021
Locația Online

Editura Universul Juridic în colaborare cu Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania, miercuri, 8 decembrie 2021, începând cu ora 10.00, ONLINE. 

AGENDĂ: 

Secțiunea I, moderator: asist. univ. dr., av. Tudor Vidrean-Căpușan, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca  

10,00-10,25: Lect. univ. dr., av. Doris Alina Șerban, avocat partener, SCA Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Provocări actuale ale art. 10 din Legea nr. 241/2005. 

10,25-10,50: Asist. univ. dr., av. Oana Bugnar-Coldea, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Operațiunile fictive intracomunitare. Necesitatea abandonării „tradiționalei” încadrări juridice. 

10,50-11,15: Prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, Asociat coordonator, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Regimul fiscal național și evaziunea fiscală. Probleme practice. 

11,15-11,45: Evenimentul de lansare a cărții „Infracțiunile de evaziune fiscală prevăzute de art. 9 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale”, av. dr. Oana Bugnar-Coldea. 

În cadrul acestuia vor lua cuvântul: 

Prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

Asist. univ. dr., av. Oana Bugnar-Coldea, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

11,45-12,00: Sesiune de întrebări și răspunsuri 

12,00-12,15: Pauză 

Secțiunea a II-a, moderator: prof. univ. dr., av Sergiu Bogdan, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

12,15-12,30: Gabriel Ungureanu, Director executiv, Wolters Kluwer România – Analiza avansată a jurisprudenței folosind Inteligența Artificială. 

12,30-13,55: Conf. univ. dr., av. Cosmin Costaș, Asociat coordonator, Coștas, Negru & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Who’s who în procesele evaziunii fiscale. Câteva considerații referitoare la competență și titluri de creanță 

13,55-14,20: Av. drd. Lia Pricope, partener Costaș, Negru & Asociații – Măsurile asigurătorii în materia evaziunii fiscale, uitate în timp și decuplate de realitate 

14,20-14,35: Sesiune de întrebări și răspunsuri 

14,35-15,50: Pauză 

Secțiunea a III-a, moderator: conf. univ. dr., av. Ciprian Păun, Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

15,50-16,15: Asist. univ. dr., av. Tudor Vidrean-Căpușan, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și av. drd. Adrian Șandru, Botezatu Estrade Partners – Investigarea fraudei fiscale de către Parchetul European 

16,15-16,40: Conf. univ. dr., av. Ciprian Păun, Co-Head al Biroului Cluj, NNDKP; Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Arhitectura prejudiciului în caz de evaziune fiscală. 

16,40-17,05: Jud. drd. Mălina Tebieș, Judecătoria Bistrița – Cooperare și strategii având ca finalitate recuperarea prejudiciului. 

17,05-17,20: Sesiune de întrebări și răspunsuri 

 Acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

Acreditare INPPI, 4 puncte de pregătire profesională.

 

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor


Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate FULL HD

– Acces la înregistrarea video la 30 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– Voucher 20% reducere la un eveniment viitor

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri

 


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


Cu ocazia acestui eveniment, Grupul editorial Universul Juridic pune la dispoziția specialiștilor din domeniu un voucher în valoare de 50 lei.
Cod Voucher: fiiprofesionistUJ50 
Voucherul poate fi utilizat pentru achiziția de pe site-ul www.ujmag.ro a cărților apărute sub egida Editurii Universul Juridic. Regulamentul și modul de utilizare al voucherului îl găsiți aici.

 

Pentru acordarea punctelor de pregătire profesională vă rugăm ca în formularul de mai jos să selectați corect și complet profesia. În caz contrar, există posibilitatea de a nu se acorda. Adresa de email înscrisă în formular nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii. Oricare altă profesie pe care o dețineți/exercitați, vă rugăm să o includeți în câmpul Observații.

Utilizator 1
Utilizator 2
Utilizator 3
Utilizator 4
Utilizator 5
Utilizator 6
Utilizator 7
Utilizator 8
Utilizator 9
Utilizator 10

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555conferintele@universuljuridic.ro

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania was last modified: decembrie 8th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: