Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în echipa locală de la intrarea pe piața din România

1 feb. 2024
Vizualizari: 42

Firma de avocatură Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în cadrul echipei sale din România de la intrarea pe piața locală, în anul 1996. Cele 13 numiri, care intră in vigoare la 1 februarie 2024, vizează avocați din diverse arii de practică ale firmei, inclusiv dreptul UE și dreptul concurenței, litigii și arbitraje, financiar-bancar, dreptul muncii, fuziuni și achiziții, energie, imobiliare, achiziții publice.

Două dintre promovări se referă la roluri în structura internațională a grupului Schoenherr, unde Georgiana Bădescu devine equity partner, iar Iustin Armașu, contract partner.

În România, avocatele Adina Damaschin și Mara Moga-Paler sunt promovate la poziția de local partner. Celelalte numiri la nivel local se referă la promovarea avocaților Vlad Cordea, Rebeca Dan, Liviu Flușcă, Simona Lehniuc, Cristiana Manea, Alexandra Pop și Mihaela Popescu la rolul de managing attorney at law, respectiv Silviu Lazăr și Valeria Stropșa la rolul de senior attorney at law.

De la colegii care abia ni s-au alăturat, până la colegii cu 20-25 de ani vechime în firmă, fiecare membru al echipei noastre este o celulă cheie în funcționarea organismului care este Schoenherr. Creștem datorită oamenilor noștri, împreună cu ei. Această rundă de promovări, cea mai mare de la intrarea Schoenherr pe piața din România, vine să reconfirme rolul valoros al echipei în evoluția firmei. Mulțumim fiecăruia dintre avocații promovați pentru contribuția lor la rezultatele remarcabile ale Schoenherr în piața locală și internațională de avocatură”, a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.

Detalii despre avocații promovați

Georgiana Bădescu (partner, competition, EU & foreign trade) are 19 ani de experiență ca avocat și s-a alăturat echipei Schoenherr în anul 2017. Este coordonatoarea practicii de dreptul UE, dreptul concurenței și comerț exterior a firmei, precum și a echipei specializate în protecția datelor cu caracter personal.

Iustin Armașu (partner, dispute resolution), care are 13 ani de experiență ca avocat, face parte din echipa Schoenherr din anul 2015. Este unul dintre cei doi coordonatori ai practicii locale a firmei specializate în dispute resolution, inclusiv litigii și arbitraje, insolvență și reorganizare, white-collar crime.

Adina Damaschin (partner, banking & finance) este avocat din anul 2007 și s-a alăturat Schoenherr în 2014. Are experiență semnificativă în domeniul financiar-bancar, în special în finanțări multi-jurisdicționale sau locale și în aspecte de reglementare în domeniul financiar.

Mara Moga-Paler (partner, labour & employment), care este avocat din anul 2001, are experiență considerabilă în domeniul dreptului muncii. Din anul 2018, când s-a alăturat firmei, coordonează practica specializată în dreptul muncii a Schoenherr în București.

Vlad Cordea (managing attorney at law, corporate/M&A) este avocat din anul 2007 și face parte din echipa Schoenherr din 2022. Este specializat în fuziuni și achiziții, respectiv energie, domenii în care are experiență semnificativă.

Rebeca Dan (managing attorney at law, dispute resolution), care este avocat din anul 2009, s-a alăturat echipei Schoenherr în 2022. Este un avocat experimentat de litigii și arbitraje, respectiv insolvență și reorganizare.

Liviu Flușcă (managing attorney at law, real estate) face parte din echipa Schoenherr din anul 2011 și a devenit avocat în 2013. Este specializat în drept imobiliar, cu experiență în special în tranzacții și proiecte vizând proprietăți sectorul forestier și cel industrial.

Simona Lehniuc (managing attorney at law, corporate/M&A), care este avocat din anul 2006, s-a alăturat Schoenherr în 2020. Are experiență semnificativă în drept societar, fuziuni și achiziții, precum și în domeniul energiei (în special în domeniul energiei regenerabile).

Cristiana Manea (managing attorney at law, competition, EU & foreign trade) este avocat din anul 2013 și membră a echipei Schoenherr din 2017. Este un avocat experimentat de dreptul concurenței, dreptul UE și comerț exterior.

Alexandra Pop (managing attorney at law, banking & finance) este avocat din anul 2013 și s-a alăturat echipei Schoenherr în 2021. Are experiență în proiecte specifice domeniului financiar-bancar derulate la nivel local și internațional.

Mihaela Popescu (managing attorney at law, corporate/M&A), care este este avocat din anul 2009, face parte din echipa de corporate, fuziuni și achiziții a Schoenherr din 2021. Are experiență semnificativă în tranzacții locale și multi-jurisdicționale.

Silviu Lazăr (senior attorney at law, banking & finance and capital markets) a fost admis în Barou în anul 2018 și s-a alăturat Schoenherr în 2019. Este specializat în domeniul financiar-bancar și piața de capital.

Valeria Stropșa (senior attorney at law, banking & finance, public procurement) a fost admisă în Barou și s-a alăturat Schoenherr în anul 2018. Este specializată în domeniile financiar-bancar și achiziții publice.

 

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România din anul 1996, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Schoenherr și Asociații SCA este recunoscută de principalele organisme internaționale independente de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).

 

Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în echipa locală de la intrarea pe piața din România was last modified: februarie 1st, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: