[UPDATE: Rezultatele finale] Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru promovarea grefierilor în funcții de conducere în cadrul aparatului propriu − 2 noiembrie 2021

24 nov. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 187
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele finale

Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele finale obținute de candidați în cadrul concursului pentru promovarea grefierilor în funcțiile de conducere din cadrul PÎCCJ, din data de 2 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Campanie Craciun UJmag 2020

 

Astfel, rezultatele finale sunt disponibile aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Update: Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la baremul probei scrise

Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la baremul probei scrise din cadrul concursului pentru promovarea grefierilor în funcțiile de conducere din cadrul PÎCCJ, din data de 2 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare/Baremul probei scrise

Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs, precum și baremul probei scrise din cadrul concursului pentru promovarea grefierilor în funcțiile de conducere din cadrul PÎCCJ, din data de 2 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare poate fi vizualizată aici.

Totodată, baremul probei scrise este disponibil aici.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Menționăm că, în termen de 24 de ore de la data afișării baremului (2 noiembrie 2021, ora 12:56), candidații pot face contestație la barem.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial, Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro), a anunțat organizarea concursului pentru promovarea grefierilor în funcțiile de conducere din cadrul PÎCCJ, ce va avea loc în data de 2 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, funcțiile de conducere din cadrul secțiilor și serviciilor PÎCCJ, pentru care se organizează concurs, sunt următoarele:

− Grefier-șef al Serviciului de urmărire penală din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică;

− Grefier-șef al Serviciului pentru coordonarea activității Ministerului Public în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică;

− Grefier-șef al Serviciului tehnic din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică;

− Grefier-șef al Serviciului judiciar penal din cadrul Secției judiciare;

− Grefier-șef al Serviciului judiciar civil din cadrul Secției judiciare;

− Grefier-șef al Serviciului de documentare și statistică judiciară din cadrul Secției de resurse umane și documentare;

− Grefier-șef al Serviciului de organizare și resurse umane din cadrul Secției de resurse umane și documentare;

− Grefier-șef al Serviciului de registratură generală, grefă, arhivă și relații cu publicul din cadrul Secției de resurse umane și documentare.

Totodată, proba scrisă va avea loc în data de 2 noiembrie 2021, ora 10:00, iar prezentarea proiectului va avea loc în data de 23 noiembrie 2021, ora 10:00. Ambele probe se vor desfășura la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

De asemenea, dosarele de concurs se depun la secretariatul Serviciului de organizare și resurse umane al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, până la data de 18 octombrie 2021, ora 16:00, inclusiv, iar proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează se depune până la data de 26 octombrie 2021, ora 16:00, inclusiv.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici, iar cererea de înscriere, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Public, PÎCCJ. Examen de promovare în grade/trepte profesionale superioare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul aparatului propriu − 25-26 octombrie 2021

[UPDATE: Rezultatele finale] Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru promovarea grefierilor în funcții de conducere în cadrul aparatului propriu − 2 noiembrie 2021 was last modified: noiembrie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter