Lansare de carte [CUM A FOST] Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal”

990       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Vineri, 7 februarie 2020, a avut loc evenimentul de lansare a cărții semnate de psih. dr., av. Gabriela Groza – „Psihologie aplicată în procesul penal”, lucrare publicată la editura Universul Juridic. Evenimentul s-a desfășurat, începând cu ora 18.00, în sala „Ioan Mușlea” a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului de lansare au luat cuvântul dna judecător Denisa Băldean, președintele Curții de Apel Cluj, prof. univ. dr., psih. Mircea Miclea, de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, fost ministru al educației și cercetării, psih. dr., av. Gabriela Groza, din cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, psihoterapeut în cadrul Colegiului Psihologilor din România și avocat în Baroul Cluj.

Invitații au vorbit la modul elogios despre conținutul cărții de 264 pagini, despre valențele lucrării respective. „Lucrarea îmbină stilul riguros, aproape cartezian, cu remarcile personale pline de sens și prezentări de caz. Este o carte care va schimba mult în mințile multor oameni”, a subliniat prof. univ. dr., psih. Mircea Miclea.

Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal”


Vineri, 7 februarie 2020 va avea loc evenimentul de lansare a cărții a doamnei psih. dr., av. Gabriela Groza „Psihologie aplicată în procesul penal”, carte publicată la editura Universul Juridic.
 
În cadrul evenimentului de lansare a lucrării „Psihologie aplicată în procesul penal” – autor: psih. dr., av. Gabriela Groza”, Editura Universul juridic, 2019 vor lua cuvânul:
 
Jud. Denisa Băldean, președinte, Curtea de Apel Cluj
 
Prof. univ. dr., psih. Mircea Miclea, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai; fost ministru al educației și cercetării;
 
Psih. dr., av. Gabriela Groza, Departamentul de Psihologie, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca; psihoterapeut în cadrul Colegiului Psihologilor din România; avocat în Baroul Cluj.
 
Evenimentul va începe la ora 18:00, sala „Ioan Mușlea”, Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, strada Clinicilor 2.

 

Comandă cartea „Psihologie aplicată în procesul penal”


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal” was last modified: februarie 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter