Lansare de carte Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal”

424       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal” 📅 07 februarie 2020 Cluj Napoca Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal”

Data 07 februarie 2020
Locația Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, strada Clinicilor 2

Recomandări

Vineri, 7 februarie 2020, va avea loc evenimentul de lansare a cărții doamnei psih. dr., av. Gabriela Groza „Psihologie aplicată în procesul penal”, carte publicată la Editura Universul Juridic.

Evenimentul începe la ora 18:00, la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, strada Clinicilor 2.

În cadrul evenimentului de lansare a lucrării „Psihologie aplicată în procesul penal” – autor: psih. dr., av. Gabriela Groza”, Editura Universul juridic, 2019 vor lua cuvânul:

Prof. univ. dr. Adrian Opre, decan, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca;

Psih. dr., av. Gabriela Groza, Departamentul de Psihologie, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca; psihoterapeut în cadrul Colegiului Psihologilor din România; avocat în Baroul Cluj;

Jud. Denisa Băldean, președinte, Curtea de Apel Cluj.

 

Comandă cartea „Psihologie aplicată în procesul penal”


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Lansare de carte: „Psihologie aplicată în procesul penal” was last modified: ianuarie 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter