Ionuţ Isac este noul director EY România în departamentul Technology Consulting

9 feb. 2024
Vizualizari: 37

Ionuț Isac s-a alăturat EY România în calitate de Director în cadrul departamentului Technology Consulting.

În noul său rol, va fi responsabil de furnizarea celor mai bune soluții tehnologice pentru clienții EY atât la nivel local, cât și internațional, cu accent pe soluții de securitate cibernetică, tehnologii emergente, transformare digitală și extinderea domeniului de activitate al EY în proiecte complexe pentru clienții actuali și cei noi.

Ionuț Isac are o experiență profesională vastă în sectorul IT în cadrul mai multor companii de top din domeniul tehnologiei. Expertiza sa acoperă un spectru larg de competențe, inclusiv din zona leadershipului tehnic în cadrul unor domenii cheie, precum securitate cibernetică, cloud, dezvoltare software, dar și în definirea strategiei de creștere și dezvoltare a businessului și a echipelor, inovare, managementul P&L ș.a..

„Experiența profesională dobândită de Ionuț, în sectorul IT prin prisma proiectelor complexe, atât la nivel local, dar mai ales internațional, aduce un plus de valoare în echipa noastră și va contribui la creșterea businessului nostru de tehnologie în zona de securitate cibernetică și tehnologii emergente”, spune Cătălina Dodu, Partener, lider al departamentului de Consultanță, EY România și Cybersecurity Leader EY South Cluster.

Ionuț Isac deține o diplomă de licență în informatică la Queen Mary University of London și a absolvit studiile postuniversitare în domeniul sistemelor informatice de afaceri la University of Westminster, Marea Britanie.

 

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 395.442 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 49,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2023. Rețeaua noastră este integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY furnizează, cu ajutorul celor peste 1000 de angajați din România și Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

 

Ionuț Isac este noul director EY România în departamentul Technology Consulting was last modified: februarie 9th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: