[UPDATE: Rezultate finale] INR. Admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică (31 ianuarie-2 februarie 2024)

19 feb. 2024
7.349 views

Update: Rezultate finale

Institutul Notarial Român a publicat rezultatele finale, în urma soluționării contestațiilor, din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică.

Rezultatele finale se pot consulta aici.

Rezultatele contestațiilor sunt disponibile aici.


Update: Rezultate

Institutul Notarial Român a publicat rezultatele din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică.

Rezultatele se pot consulta aici.

Candidații pot formula și depune contestație împotriva notării lucrărilor la sediul Camerei la care au depus dosarul de înscriere, în termen de 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatelor.


Update: Barem definitiv – proba practică

Institutul Notarial Român a publicat baremul de notare, rămas definitiv, la proba practică din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public, ce s-a desfășurat în 2 februarie 2024.

Baremul definitiv este disponibil aici.


Update: Barem definitiv – proba teoretică

Institutul Notarial Român a publicat baremul de notare, rămas definitiv, la proba teoretică din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public, ce s-a desfășurat în 31 ianuarie 2024.

Baremul definitiv este disponibil aici.


Update: Barem/Contestații

Institutul Notarial Român a publicat baremul de notare la proba practică din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public, ce s-a desfășurat în 2 februarie 2024.

Baremul de notare este disponibil aici.

Contestațiile împotriva baremului de notare se vor formula în termen de maxim 24 de ore de la afișarea acestuia și se vor depune la sediul INR, în timpul programului de lucru sau prin e-mail: concurs6ani@inr.ro.


Update: Barem/Contestații

Institutul Notarial Român a publicat baremul de notare la proba teoretică din cadrul concursului de admitere în funcția de notar public, ce s-a desfășurat în 31 ianuarie 2024.

Baremul de notare este disponibil aici.

Contestațiile împotriva baremului de notare se vor formula în termen de maxim 24 de ore de la afișarea acestuia și se vor depune la sediul INR, în timpul programului de lucru: 8.00-16.30, sau prin e-mail: concurs6ani@inr.ro.


Update: Listă candidați

Institutul Notarial Român a publicat lista candidaților participanți la concursul de admitere în funcția de notar public, ce se va desfășura în 31 ianuarie și 2 februarie 2024.

Accesul în clădire se face prin Str. Drumul Lunca Jariștei , intrarea laterală din partea stângă a clădirii.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Accesul candidaților în sală se face numai după depozitarea obiectelor personale la garderobă.

Lista candidaților se poate consulta aici.


Update: Locul și ora

Institutul Notarial Român informează cu privire la desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, din 31 ianuarie și 2 februarie 2024, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, Sala Foaier Parter, începând cu ora 9.00.

Accesul în clădire și în sală se face prin B-dul. Theodor Pallady nr. 40G, Sectorul 3, București, intrarea din partea dreaptă a clădirii.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu ora 8.00.

În vederea redactării lucrărilor, Institutul Notarial Român va pune la dispoziția candidaților pix cu pastă de culoare albastră.


Update: Situație centralizată candidați

Institutul Notarial Român (INR) a publicat situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscriere la examenul de definitivat și la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Lista poate fi descărcată de aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.


Institutul Notarial Român (INR) informează cu privire la desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, în perioada 31 ianuarie-2 februarie 2024.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 23 octombrie-21 decembrie 2023.

Taxa de înscriere pentru participarea la concursul de admitere este în cuantum de 4.000 lei/candidat.

Cereri de anonimizare a datelor cu caracter personal se transmit pe adresa de e-mail a INR, concurs6ani@inr.ro, până la finalul perioadei de depunere a dosarului de înscriere la acest concurs, respectiv 21 decembrie 2023, ora 16.30.

Lista posturilor vacante pentru concurs se poate consulta aici.

Tematica și bibliografia, precum și alte informații privind organizarea concursului sunt disponibile la sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [Update: Rezultatele finale ale concursului] INR. Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 6-8 decembrie 2021

 

[UPDATE: Rezultate finale] INR. Admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică (31 ianuarie-2 februarie 2024) was last modified: februarie 19th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: