[UPDATE: Suplimentare locuri] INPPA. Workshop de drept comercial (18 septembrie 2023)

11 sept. 2023
Vizualizari: 120

Update: Suplimentare locuri

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) informează despre suplimentarea locurilor în vederea participării la workshop-ul de drept comercial. Astfel, numărul locurilor a fost suplimentat la 120.

Avocații se pot înscrie la workshop până în data de 12 septembrie 2023.

Sursa informației


Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) informează cu privire la desfășurarea workshop-ului de drept comercial, organizat de către Grupul de Arbitraj din Europa de Est al Comitetului de Arbitraj IBA, în 18 septembrie 2023.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, la CCIR Business Center, în București și va găzdui o serie de invitați internaționali, profesioniști în drept.

Înscrierea la eveniment se realizează aici.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Programul workshop-ului, precum și alte informații despre desfășurarea evenimentului, se regăsesc la sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și INPPA. Test la disciplina „Aspecte practice privind organizarea și activitatea executorilor judecătorești” (28 iunie 2023)

 

[UPDATE: Suplimentare locuri] INPPA. Workshop de drept comercial (18 septembrie 2023) was last modified: septembrie 11th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.