[UPDATE: Rezultatele selecției] INM. Serie de 9 module de formare – European Judicial Studies Cycle

11 ian. 2023
Vizualizari: 280

Update: Rezultatele selecției

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele selecției candidaților pentru programul European Judicial Studies Cycle, ediția 2023.

Având în vedere informațiile primite de la organizatori, în sensul că selecția candidaților va fi realizată de ENM, membrii comisiei de selecție au decis să propună înaintarea către ENM a tuturor candidaturilor primite, cu prioritatea a 6 candidaturi depuse.

INM precizează că transmiterea către organizatori a candidaturilor conferă doar o vocație de participare, urmând ca participarea efectivă să fie stabilită în urma deciziei organizatorilor stagiului (ENM).

Lista magistraților selectați la seria de 9 module ENM European Judicial Studies Cycle poate fi consultată prin accesarea sursei informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) informează cu privire la declanșarea procedurii de selecție pentru European Judicial Studies Cycle, o activitate de formare organizată de Școala de Magistratură din Franța (Ecole National de la Magistrature – ENM).

Activitatea este inclusă în Calendarul Rețelei Europene de Formare Judiciară – EJTN 2023.

European Judicial Studies Cycle este un program creat de ENM în cadrul Președinției Franceze a Uniunii Europene și este destinat unui public format din judecători, procurori și avocați francezi și străini.

Programul își propune să familiarizeze participanții, în cadrul celor 9 module desfășurate pe parcursul unui an, cu o serie de instrumente de cooperare judiciară internațională, dar și cu problematica dreptului european.

Cele 9 module se vor desfășura în următoarele perioade:

23-24 ianuarie 2023;

− 20-21 februarie 2023;

− 27-28 martie 2023;

− 22-23 mai 2023;

− 3-4 iulie 2023;

− 4-5 septembrie 2023;

− 23-24 octombrie 2023;

− 20-21 noiembrie 2023;

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

− 11-12 decembrie 2023.

Magistrații selectați își asumă participarea la toate cele 9 module programate.

Cele 9 module organizate se vor desfășura atât la Paris, cât și într-o serie de alte orașe europene: Strasbourg, Luxembourg, Bruxelles, etc.

ENM oferă EJTN 10 locuri în cadrul acestui program, care vor fi deschise participării judecătorilor și procurorilor din statele membre EJTN.

Înscrierea se realizează exclusiv online, prin încărcarea documentelor sus-menționate în formularul pus la dispoziție de INM pentru această activitate până la data de 12 decembrie 2022.

Selecția INM conferă magistraților selectați doar o vocație de participare, urmând ca participarea efectivă să fie determinată în urma deciziei organizatorilor.

Formularul de înscriere se regăsește aici.

Criteriile de selecție, precum și informații suplimentare privind desfășurarea evenimentului se pot consulta prin accesarea sursei informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și INM. Seminar cu tema „Jurisprudența CEDO – aspecte penale” (8-9 decembrie 2022)

 

[UPDATE: Rezultatele selecției] INM. Serie de 9 module de formare – European Judicial Studies Cycle was last modified: ianuarie 11th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: